Masa de Paste, mai bogata pentru angajatii din mediul privat. Vezi ce prime acorda patronii botosaneni!

Masa de Paste, mai bogata pentru angajatii din mediul privat. Vezi ce prime acorda patronii botosaneni!

Daca bugetarii botosaneni vor trebui sa se multumeasca doar cu salariul de Paste, angajatii care lucreaza in mediul privat vor pleca acasa cu buzunarele ceva mai pline.

Chiar daca este criza si in acest an, agentii economici botosaneni au respectat traditia din ceilalti ani si le-au oferit angajatilor un mic bonus financiar. 

In schimb, angajatii institutiilor de stat si-au luat gandul de la prime de mult. Nici cei care lucreaza la Consiliul Judetean sau la Prefectura, dar nici functionatii din Primarie nu vor mai beneficia de astfel de bonusuri.

Si angajatii serviciilor deconcentrate ale ministerelor sunt in aceeasi situatie.

La Botosani, mai norocosi se pot considera angajatii unitatilor subordonate Consiliului Local, respectiv cei de la Locativa si Eltrans, pentru care iepurasul a venit si cu o prima, data conform contractului colectiv de munca, dupa cum spun sefii. Angajatii celor doua unitati s-au bucurat de prime si la Craciun.

La Locativa salariatii vor beneficia de o prima de 150 de lei, iar la Eltrans vor primi tichete in valoare de 100 de lei.

In mediul privat situatia este insa cu totul alta. Angajatii au plecat acasa fie cu bani, fie cu produse, de ajuns cat sa le asigure o masa de Paste bogata.

La Diginet fiecare angajat a beneficiat de o prima de Paste de 250 de lei.

Angajatii Victor Construct au primit de Paste prime cuprinse intre 300 de lei si 600 de euro.

"Celor care merita si care au facut treaba le-am dat prime de cateva sute de euro. Cu ei fac totul si in fiecare an am dat prime si la Paste si la Craciun. Si pentru copii am dat sacose cu dulciuri", a spus Victor Mihalachi, patronul Victor Construct.

La Rapsodia Conf, salariatii vor avea parte de zile libere, in perioada 13 aprilie-17 aprilie, iar cei care lucreaza la Serconf vor primi tichete in valoare de 100 de lei si concediu cu plata in perioada 11-18 aprilie.

La Elsaco angajatii au beneficiat de un bonus financiar de 300 de lei.

Salariatii Pita vor primi de Paste cate un bonus financiar intre 200 si 300 de lei, iar cei de la Casa Painii vor primi produse in valoare de 70 de lei.

Produse au primit si angajatii Transporturi Auto.

"Noi am dat cadouri la angajati. Am discutat cu fiecare si i-am intrebat de ce au nevoie si noi am cumparat. Au fost, sa zic asa, niste cadouri personalizate", a spus Constantin Contac, patronul Transporturi Auto.

Majoritatea angajatilor care lucreaza in confectii au primit bonuri de masa.

Cu buzunarele mai pline au plecat anul acesta si salariatii unitatilor bancare din Botosani.

Spre exemplu, angajatii unei banci din municipiu au primit de Paste o prima in valoare de 250 de lei, in timp ce altii au primit bonuri.
 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
254

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
308

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
441

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...