Locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Salarii de zeci de milioane pentru medici!

Locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Salarii de zeci de milioane pentru medici!

A crescut numărul locurilor de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunțând nu mai puțin de 666 de oferte din partea angajatorilor din mediul privat sau de stat.

Spitalul Județean Mavromati caută un medic specialist - specialitatea Medicină de Urgență, salariul fiind de 4222 lei, pentru 7 ore de lucru pe zi. De același salariu va beneficia un medic specialist în pediatrie.

Mult mai bine plătit va fi un medic veterinar care va opta pentru postul de la DSVSA Botoșani. Dacă va dovedi că are o vechime de 9 ani, salariul primit ajunge la 6184 lei.

Un bibliotecar cu studii superioare, la Primăria Curtești, va primi 1668 lei, în timp ce un administrator financiar la Școala Gimnazială Sf. Maria Botoșani, cu o vechime de 10 ani, este ofertat cu un salariu de 3610 lei.

Bucătarii se pot angaja cu salarii pornind de la 1450 până la 1800 lei. Oferte de locuri de muncă, la salariu peste salariul minim pe economie, vin pentru cei care vor să fie ospătari, zidari, faianțari, zugravi.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani!

astăzi, 10:10
124

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
20

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
84

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...