Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Sunt din nou căutați inginerii de diferite specializări, toate posturile fiind în sectorul privat. 

O școală din municipiul Botoșani scoate la concurs un post de secretar cu vechime de 10 ani, studii superioare, pentru o normă de 4 ore pe zi. 

Mai sunt disponibile posturi de economist în mediul privat (salariu de 2000 de lei), dar și la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Un tehnician constructor la o companie privată va câștiga 4.200 lei, cu condiția să aibă studii medii - tehnologie arhitecturală și proiectare, dar și cunoștințe avansate de limba engleză, plus dovada a minimum 5 ani vechime. 

Se mai caută reflexoterapeut, agenți vânzări, maseur, operator sunet la Teatrul Vasilache (2.088 lei salariu), diriginte poștă, bucătar, barman, ospătar, agent poștal, lansator produse, lucrător gestionar etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
95

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
169

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
431

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...