Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Sunt din nou căutați inginerii de diferite specializări, toate posturile fiind în sectorul privat. 

O școală din municipiul Botoșani scoate la concurs un post de secretar cu vechime de 10 ani, studii superioare, pentru o normă de 4 ore pe zi. 

Mai sunt disponibile posturi de economist în mediul privat (salariu de 2000 de lei), dar și la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Un tehnician constructor la o companie privată va câștiga 4.200 lei, cu condiția să aibă studii medii - tehnologie arhitecturală și proiectare, dar și cunoștințe avansate de limba engleză, plus dovada a minimum 5 ani vechime. 

Se mai caută reflexoterapeut, agenți vânzări, maseur, operator sunet la Teatrul Vasilache (2.088 lei salariu), diriginte poștă, bucătar, barman, ospătar, agent poștal, lansator produse, lucrător gestionar etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beat și fără permis, a ajuns cu mașina în șanț!

astăzi, 12:41
74

Duminică, un bărbat de 23 de ani, din comuna Hudeşti, se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, oprind...

Sute de apartamente din municipiul Botoșani rămân, mâine, fără apă la robinete!

astăzi, 12:24
480

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a branşamentului din OL Ø100 mm situat în zona Aleea Amurgului, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea f...

Locuri de muncă în județul Botoșani: Inginerii sunt la mare căutare, dar pe salarii mici!

astăzi, 12:01
234

1044 de locuri de muncă anunță angajatorii pentru județul Botoșani, în timp ce alte peste 100 de oferte vin din alte județe ale țării. În mediul privat sunt căutați inginerii din...