Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Sunt din nou căutați inginerii de diferite specializări, toate posturile fiind în sectorul privat. 

O școală din municipiul Botoșani scoate la concurs un post de secretar cu vechime de 10 ani, studii superioare, pentru o normă de 4 ore pe zi. 

Mai sunt disponibile posturi de economist în mediul privat (salariu de 2000 de lei), dar și la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Un tehnician constructor la o companie privată va câștiga 4.200 lei, cu condiția să aibă studii medii - tehnologie arhitecturală și proiectare, dar și cunoștințe avansate de limba engleză, plus dovada a minimum 5 ani vechime. 

Se mai caută reflexoterapeut, agenți vânzări, maseur, operator sunet la Teatrul Vasilache (2.088 lei salariu), diriginte poștă, bucătar, barman, ospătar, agent poștal, lansator produse, lucrător gestionar etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1266

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
179

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
280

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...