Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Sunt din nou căutați inginerii de diferite specializări, toate posturile fiind în sectorul privat. 

O școală din municipiul Botoșani scoate la concurs un post de secretar cu vechime de 10 ani, studii superioare, pentru o normă de 4 ore pe zi. 

Mai sunt disponibile posturi de economist în mediul privat (salariu de 2000 de lei), dar și la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Un tehnician constructor la o companie privată va câștiga 4.200 lei, cu condiția să aibă studii medii - tehnologie arhitecturală și proiectare, dar și cunoștințe avansate de limba engleză, plus dovada a minimum 5 ani vechime. 

Se mai caută reflexoterapeut, agenți vânzări, maseur, operator sunet la Teatrul Vasilache (2.088 lei salariu), diriginte poștă, bucătar, barman, ospătar, agent poștal, lansator produse, lucrător gestionar etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
557

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...