Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Sunt din nou căutați inginerii de diferite specializări, toate posturile fiind în sectorul privat. 

O școală din municipiul Botoșani scoate la concurs un post de secretar cu vechime de 10 ani, studii superioare, pentru o normă de 4 ore pe zi. 

Mai sunt disponibile posturi de economist în mediul privat (salariu de 2000 de lei), dar și la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Un tehnician constructor la o companie privată va câștiga 4.200 lei, cu condiția să aibă studii medii - tehnologie arhitecturală și proiectare, dar și cunoștințe avansate de limba engleză, plus dovada a minimum 5 ani vechime. 

Se mai caută reflexoterapeut, agenți vânzări, maseur, operator sunet la Teatrul Vasilache (2.088 lei salariu), diriginte poștă, bucătar, barman, ospătar, agent poștal, lansator produse, lucrător gestionar etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în microbuzul școlar: Au fost solicitate Ambulanța și Poliția!

Joi, 13 Decembrie 2018
938

O glumă a unui elev, într-un microbuz școlar aflat în trafic, a avut consecințe nebănuite. Copiii au fost nevoiți să coboare din microbuz, la fața locului ajungând ulterior ec...

Ninsori și temperaturi scăzute, în următoarele zile!

Joi, 13 Decembrie 2018
284

Sfarsitul saptamanii vine cu precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in mare parte a tarii. Duminica vor creste putin temperaturile prin sud. Meteorologii anunta pentru vineri maxime de 4 ...

COMUNICAT - Urgenţă Naţională: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi!

Joi, 13 Decembrie 2018
135

Opoziţia a prezentat textul moţiunii de cenzură iniţiată de PNL-USR-PMP împotriva Guvernului. „Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o ...