Locuri de muncă cu salarii mici pentru botoșăneni, un angajator din Franța oferă 7000 de lei pentru un post cu studii medii!

Locuri de muncă cu salarii mici pentru botoșăneni, un angajator din Franța oferă 7000 de lei pentru un post cu studii medii!

930 de locuri de muncă vacante anunță angajatorii în această săptămână, pentru persoanele care caută de lucru în județul Botoșani.

Ofertele cele mai numeroase, în cazul șomerilor cu studii superioare, sunt pentru ingineri, însă de cele mai multe ori angajatorii pun condiția vechimii în muncă. Salariile nu trec, însă, de 2500 lei, chiar și în cazul inginerilor cu 10 ani vechime.

În schimb, cu o vechime de 3 ani și 6 luni, un solist instrumentist la Orchestra Rapsozii Botoșanilor va primi un salariu de 2842 lei dacă are studii medii, iar un solist instrumentist cu studii superioare și 6 luni vechime va beneficia de un salariu de 2900 lei.

Pentru botoșănenii interesați să lucreze peste graniță, un angajator din București anunță un post vacant în Lyon, Franța. Doritorii trebuie să aibă 8 clase, salariul anunțat fiind de 7000 de lei. (vezi tabel, situația locurilor de muncă din alte județe)

Vezi oferta completă de locuri de muncă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
565

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
103

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...