Legume proaspete livrate la domiciliu de către o familie din Copălău. „Ideea a venit din partea unuia dintre copiii noștri”

Legume proaspete livrate la domiciliu de către o familie din Copălău. „Ideea a venit din partea unuia dintre copiii noștri”

O familie din Copălău s-a gândit să-și extindă întreprinderea cu vânzarea de legume și în mediul online. Cunoscuți pe o retea de socializare sub numele de „Produse de Copălău”, familia s-a gândit să livreaze la domiciliul clientului, pe perioada pandemiei, legume proaspete din propriul solar.

Ideea le-a venit atunci piețele urmau să se închidă iar unul dintre copiii familiei le-a sugerat să vândă aceste produse în mediul virtual.

„Ideea a venit din partea unuia dintre copiii noștri, care ne-a sugerat că am putea vinde aceste produse pe online, în cazul în care piețele se vor închide. Apoi am primit telefoane din partea unor prieteni, care au copii mici și nu pot ieși din casă și ne-au întrebat dacă le putem livra produsele la domiciliu și în felul acesta ne-am reorientat și către vânzarea online”, a explicat Elena Bălăucă, unul dintre proprietarii întreprinderii.

Comercianții nu percep niciun fel de comision și nu este impusă nici o sumă minimă de livrare, iar intervalul orar în care se livrează la domiciliu produsele comandate este între 7:00-9:00.

Pentru persoanele interesate să cumpere legume de la noi vom fi în Piața Centrală până sâmbătă inclusiv, iar ultima zi de livrare la domiciliu va fi VINERI!”, este mesajul transmis pe pagina de socializare a „Produselor de Copălău”.

De asemenea, comenzile se primesc și prin intermediul platformei de promovare a producătorilor locali, recent lansată, ProdusInBotosani.ro


 

Listă prețuri :
- Pătrunjel 1 leu/leg.
- Mărar 1 leu/leg.
- Leuştean 1 leu/leg.
- Lobodă 1 leu/leg.
- Țelină 1 leu/leg.
- Spanac 1 leu/leg
- Ceapă 2 lei/leg.
- Ridichi 2 lei/leg.
- Salată 1 leu/leg, 3-5 lei/căpăţâna.
- Usturoi 15 lei/cununa.
- Usturoi VERDE 2 lei/leg.

(Anca SAVEL)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
98

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
57

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
57

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...