Fiul unui polițist va păzi sediile Fiscului din Botoșani!

Fiul unui polițist va păzi sediile Fiscului din Botoșani!

Recent, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a finalizat licitatia privind achizitionarea serviciilor de paza. Dupa ce au fost consultate 13 oferte, licitatia a fost atribuita societatii SGP Force Security SRL cu sediul social in Bucuresti.

Cu o oferta de 4,3 milioane de lei, aproape 1 milion de eruo, societatea a fost declarata castigatoare. Conform datelor prezentate de Bună Ziua Iași, societatea este administrata de Sorin Costel Dumitriu, originar din Vaslui. Acesta este cunoscut si pentru implicarea in politica la nivelul Vasluiului. Tatal acestuia este un fost politist, care la randul sau administreaza alta firma de paza.

La licitatie au mai participat 12 firme, dar care au fost descalificate.

Serviciile de paza vor fi asigurate la mai multe sedii din cadrul DGRFP, dupa cum urmeaza: 5 sedii in Iasi, 3 sedii in Bacau, 3 sedii in Botosani, 3 sedii in Neamt, 4 sedii in Suceava si un sediu in Vaslui.

"Serviciul de paza se adreseaza în special obiectivelor care, datorita specificului de activitate, necesita supravegherea spatiului exterior si interior al amplasamentului. Paza va fi asigurata de catre societati specializate în serviciul de paza si protectie. Acestea trebuie sa fie constituite si sa functioneze potrivit legislatiei în vigoare, având ca obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor sau valorilor, în conditii de maxima siguranta a acestora. Achizitorul împreuna cu ofertantul câstigator vor forma o comisie mixta, formata din membrii numiti atat de achizitor, cat si de prestator, care va inventaria toate bunurile din obiectivele pazite în vederea evitarii sustragerilor, furturilor de bunuri", se arata in caietul de sarcini. In cazul unui furt, firma care va asigura paza va suporta daunele daca se va dovedi in urma cercetarilor ca nu s-au asigurat serviciile de paza.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...