Finantele iesene scot la vanzare terenurile unui francez din Botosani!

Finantele iesene scot la vanzare terenurile unui francez din Botosani!

Averea unui francez de origine turca va fi executata de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi. Mai precis, este vorba de bunurile inregistrate pe societatea Concept Temporar S.R.L., cu sediul in Botosani, administrata de Mehmet Ali Coban.

Conform listei de bunuri, vor fi scoase la licitatii mai multe terenuri situate in extravilanul judetului Botosani: 5465 metri patrati - 6.662 lei, 4.820 metri patrati - 5.829 lei, 1.100 metri patrati - 1.249 lei, 1500 metri patrati - 1.666 lei, 5.296 metri patrati - 6.662 lei. Mai mult, este valorificat si un garaj de 20 metri patrati, cu un pret de pornire de 12.488 lei. Procedura este programata pentru data de 29 august.

"Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vanzare la locul fixat in acest scop si pana la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi inainte de data licitatiei oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", sunt conditiile impuse de organizatorii licitatiei, conform Buna Ziua Iasi.

 Este a doua oara cand se organizeaza aceasta licitatie. La prima incercare nu s-au prezentat doritori. In consecinta, pentru a doua procedura, pretul de pornire a fost diminuat cu 25 la suta.

Societatea francezului a fost implicata intr-un scandal cu iz penal, in cursul anului trecut. Procurorii DIICOT au facut o serie de perchezitii la sediul societatii. Anchetatorii aratau ca societatea amintita a fost implicata in afaceri legate de recrutarea fortei de munca pentru zona Frantei. Insa, Mahmet Ali Coban nu ar fi platit darile la stat aferente fiecarui angajat. Conform anunturilor de recrutare, Concept Temporar S.R.L. promitea locuri de munca pentru sudori, bucatari si mecanici. Ultimele date ale firmei administrate de francez arata o cifra de afaceri de 9,6 milioane lei si un profit de 934 mii lei, cu un numar de 97 de angajati, obiectul de activitate fiind de activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului, mai scrie Buna Ziua Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...