Contabilii şi experţii contabili şi-au ales conducerea pentru următorul mandat
BOTOSANI

Profesioniştii din Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi s-au întâlnit în Adunarea Generală pentru a-şi stabili obiectivele pentru viitor şi pentru a.şi alege noua conducere, în condiţiile în care mandatul preşedintelui Viorel Alexandru se va încheia în 2018.

Contabilii şi experţii contabili şi-au ales conducerea pentru următorul mandat

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu 69 de voturi valabil exprimate de către cei 133 de contabili şi experţi contabili cu drept de vot, Viorel Alexandru a fost reales să conducă CECCAR şi în mandatul 2018- 2022.

"„Organizaţiile profesionale se întâlnesc o dată pe an şi Adunarea Generală şi îşi analizează activitatea pe anul anterior şi aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs. De asemenea, a fost aprobată lista cabinetelor propuse a fi supuse auditului in anul urmator, a fost completată comisia de disciplină şi a fost aprobatălista experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare”, spune Viorel Alexandru, preşedintele CECCAR Botoşani.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale s-a stabilit şi bugetul pentru anul în curs.

"Partea bună este că anul acesta, încasările pe care le-am obţinut din activităţi profesionale anul acesta sunt mai mari decât toate încasările pe anul trecut. Dar nu e suficient. Noi am acordat nişte facilităţi la început de an, în condiţiile în care cotizaţia anuală este de 800 de lei, la un expert, să spunem, în care intră şi 40 de ore de curs, pe care le facem cu lectori, pe fonduri europene, pe fiscalitate. Activitatea este bună, dar înregistrăm un oarecare deficit pentru că, să spunem, cheltuielile sunt destul de mari, dar la noi există un principiu al solidarităţii", spune Gheorghe Sorescu, directorul CECCAR Botoşani.

CECCAR Botoşani are 260 de membri, un număr care acoperă serviciile profesionale de calitate pe care le oferim mediului de afaceri. Botoşaniul are în jur de 500 de experţi contabili dar 260 sunt membri ai CECCAR, restul fiind funcţionari publici sau pensionari care nu mai activează.

 

Spune-ne opinia ta