Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 2 de depunere proiecte pentru Măsura 4/6B

Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 2 de depunere proiecte pentru Măsura 4/6B

Asociația Grupul de Acţiune Locală “Valea Bașeului de Sus” anunţă lansarea celei de-a doua sesiuni de depunere proiecte pentru:

- Măsura 4/6B - „Investiții în infrastructura socială”, cu un fond disponibil de 136.000 euro. Suma maximă nerambursabilă alocată pentru finanțarea unui proiect este de 136.000 euro. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 136.000 euro.

Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin accesarea Măsurii 4/6B sunt:

o Publici:

· autorităţi publice locale;

· parteneriate public-private;

o Privați:

· asociaţii/ong-uri definite conform legislației în vigoare;

· întreprinderi sociale;

· GAL-ul.

Proiectele se pot depune în perioada 20.07.2020 - 21.08.2020, la sediul Asociației GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primăriei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oraș Săveni, Judeţul Botoșani, zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 08.30 – 16.30. Data limită de depunere a proiectelor: 21.08.2020, ora 14.00.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde orașul Săveni și comunele: Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești, din județul Botoșani.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului (versiunea iulie 2020) și Fișa tehnică a măsurii, disponibile pe www.valeabaseuluidesus.ro.

Cei interesați pot obține informații detaliate aferente măsurii (pe suport tipărit, cât și în format electronic) direct la sediul GAL sau folosind următoarele date de contact:

Telefon/fax: 0231.540.800 E-mail: galvaleabaseuluidesus@yahoo.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
1

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
279

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
116

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...