AJOFM Botoșani organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară!

AJOFM Botoșani organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară!
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minimum două luni).

Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
 
Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul în  județul Botoșani sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, str.Colonel Tomoroveanu.nr.2, în vederea înregistrării dosarelor. 

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2019 – 14.02.2019, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0231536791, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
114

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
197

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
99

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...