6.400 lei oferă Spitalul Mavromati pentru un post de medic. VEZI oferta locurilor de muncă la Botoșani!

6.400 lei oferă Spitalul Mavromati pentru un post de medic. VEZI oferta locurilor de muncă la Botoșani!

630 de locuri de muncă la dispoziția șomerilor în această săptămână, la Botoșani, anunțate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. Alte 233 de posturi sunt făcute publice de către angajatori din celelalte județe ale țării. 

Spitalul Județean Mavromati caută un medic specialist medicină legală, cu un salariu de 6.408 lei, program de lucru 6 ore/zi. 

Muzeul Județean angajează un conservator opere de artă și monumente istorice pentru secția de artă plastică-etnografie, salariul fiind de 2.291, de același salariu beneficiind un conservator opere de artă și monumente istorice pentru secția istorie-arheologie. 

Se mai caută economiști, ingineri, un psihopedagog (Primăria Leorda), în timp ce Nova Apaserv scoate la concurs posturi de tehnician energetician/electrician, laborant apă și apă grea, operator hidraulic în alimentare cu apă, salariile oferite fiind la nivelul minim pe economie. 

Primăria Botoșani angajează asistent medical stomatologie, cu un salariu de 2.845 lei, 5 ani vechime. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

astăzi, 13:43
148

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
214

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
627

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...