300 locuri de muncă la recoltat zmeură, în Portugalia!

Persoanele cu domiciliul in judetul Botosani, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca  Botosani.

300 locuri de muncă la recoltat zmeură, în Portugalia!
Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:

Roman (judetul Neamt) - 17 ianuarie 2018
Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018
 
Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. 

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Botosani, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca  Botosani, telefon 0231/536791, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie CI/BI;
- Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);
  - CV EUROPASS in lb romana.
 
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
69

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...