15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!
BOTOSANI

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( A.P.I.A.) – Centrul judetean Botosani,  reamintește fermierilor botosaneni că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!

Fermierii care au fost programaţi şi nu s-au prezentat conform programarii au fost contactaţi telefonic şi invitaţi personal de angajaţii APIA Botosani în vederea depunerii cererii unice de plată.

Asiguram pe toti fermierii din judet ca institutia noastra  are capacitatea de a prelua toate cererile programate.Mentionam ca In situatia cand o parte din   fermierii programati  nu se prezintă, se creeaza  un decalaj ce va conduce la o presiune mare asupra functionarilor  în ultimele două săptămâni ale Campaniei de primire a cererilor.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, angajaţii APIA Botosani  vor lucra şi sâmbăta şi duminica, în zilele de 6-7 mai şi 13-14 mai 2017, pentru a prelua cererile de plată ale fermierilor

În ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 04 mai a.c., ora 10, avem înregistrate în baza de date un număr de 28.200 cereri pentru o suprafaţă de 115.000 hectare. Estimam un potential total  de beneficiari de cca. 36.000 ,corespunzator unei suprafete  de cca. 265.000 hectare.

Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarile  la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean/local APIA Botosani.

Facem din nou precizarea ca fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eclipsă totală de Lună în noaptea de 20 spre 21 ianuarie. De ce fenomenul se mai numește și ”Lună sângerie”

astăzi, 19:11
12

O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, maximul producându-se la ora 7.12 dimineața, când Luna se află foarte aproape de orizontul de nord-vest, ...

Tu ce film ai vrea să revezi?

astăzi, 17:49
42

Filme pe care nu le-ai văzut niciodată, filme pe care le revezi și la care te întorci de ani și ani. Gustul cinefililor nu garantează că titlurile de mai jos sunt cele preferate de to...

Gripa modifică programul de vizite în cea mai mare unitate medicală din județ!

astăzi, 17:02
147

Gripa limitează accesul vizitatorilor în secțiile Spitalului Județean Mavromati, măsura fiind dispusă ca urmare a unei adrese emise de Direcția de Sănătate Publică Botoșani. Conform aten...