15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!
BOTOSANI

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( A.P.I.A.) – Centrul judetean Botosani,  reamintește fermierilor botosaneni că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!

Fermierii care au fost programaţi şi nu s-au prezentat conform programarii au fost contactaţi telefonic şi invitaţi personal de angajaţii APIA Botosani în vederea depunerii cererii unice de plată.

Asiguram pe toti fermierii din judet ca institutia noastra  are capacitatea de a prelua toate cererile programate.Mentionam ca In situatia cand o parte din   fermierii programati  nu se prezintă, se creeaza  un decalaj ce va conduce la o presiune mare asupra functionarilor  în ultimele două săptămâni ale Campaniei de primire a cererilor.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, angajaţii APIA Botosani  vor lucra şi sâmbăta şi duminica, în zilele de 6-7 mai şi 13-14 mai 2017, pentru a prelua cererile de plată ale fermierilor

În ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 04 mai a.c., ora 10, avem înregistrate în baza de date un număr de 28.200 cereri pentru o suprafaţă de 115.000 hectare. Estimam un potential total  de beneficiari de cca. 36.000 ,corespunzator unei suprafete  de cca. 265.000 hectare.

Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarile  la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean/local APIA Botosani.

Facem din nou precizarea ca fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
278

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
248

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
56

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...