15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!
BOTOSANI

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( A.P.I.A.) – Centrul judetean Botosani,  reamintește fermierilor botosaneni că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!

Fermierii care au fost programaţi şi nu s-au prezentat conform programarii au fost contactaţi telefonic şi invitaţi personal de angajaţii APIA Botosani în vederea depunerii cererii unice de plată.

Asiguram pe toti fermierii din judet ca institutia noastra  are capacitatea de a prelua toate cererile programate.Mentionam ca In situatia cand o parte din   fermierii programati  nu se prezintă, se creeaza  un decalaj ce va conduce la o presiune mare asupra functionarilor  în ultimele două săptămâni ale Campaniei de primire a cererilor.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, angajaţii APIA Botosani  vor lucra şi sâmbăta şi duminica, în zilele de 6-7 mai şi 13-14 mai 2017, pentru a prelua cererile de plată ale fermierilor

În ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 04 mai a.c., ora 10, avem înregistrate în baza de date un număr de 28.200 cereri pentru o suprafaţă de 115.000 hectare. Estimam un potential total  de beneficiari de cca. 36.000 ,corespunzator unei suprafete  de cca. 265.000 hectare.

Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarile  la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean/local APIA Botosani.

Facem din nou precizarea ca fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
640

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1951

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1102

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...