15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!
BOTOSANI

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( A.P.I.A.) – Centrul judetean Botosani,  reamintește fermierilor botosaneni că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

15 mai-Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată, la APIA!

Fermierii care au fost programaţi şi nu s-au prezentat conform programarii au fost contactaţi telefonic şi invitaţi personal de angajaţii APIA Botosani în vederea depunerii cererii unice de plată.

Asiguram pe toti fermierii din judet ca institutia noastra  are capacitatea de a prelua toate cererile programate.Mentionam ca In situatia cand o parte din   fermierii programati  nu se prezintă, se creeaza  un decalaj ce va conduce la o presiune mare asupra functionarilor  în ultimele două săptămâni ale Campaniei de primire a cererilor.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-urile următoare, angajaţii APIA Botosani  vor lucra şi sâmbăta şi duminica, în zilele de 6-7 mai şi 13-14 mai 2017, pentru a prelua cererile de plată ale fermierilor

În ce privește situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 04 mai a.c., ora 10, avem înregistrate în baza de date un număr de 28.200 cereri pentru o suprafaţă de 115.000 hectare. Estimam un potential total  de beneficiari de cca. 36.000 ,corespunzator unei suprafete  de cca. 265.000 hectare.

Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarile  la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean/local APIA Botosani.

Facem din nou precizarea ca fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecții gratuite de acordare a primului ajutor, de Ziua Europeană a Resuscitării

Luni, 15 Octombrie 2018
465

Cursurile de prim ajutor vor fi predate de către medicii și asistenții U.P.U. – SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, împreună cu parame...

Senatul a adoptat inițiativa privind înființarea Registrului cu autorii infracțiunilor sexuale

Luni, 15 Octombrie 2018
192

Senatul a adoptat, luni, un proiect de lege care prevede înființarea Registrului automatizat național cu privire la autorii contravențiilor și infracțiunilor sexuale, de hărțuire sau asup...

De ce nu trebuie să amâni vizita la medic dacă ai o durere de spate sau de articulații

Luni, 15 Octombrie 2018
558

Deși la nivelul percepției sunt considerate afecțiuni ale bătrânilor, bolile reumatice afectează într-o măsură importantă populația activă, tineri și chiar copii. Categoria boli...