Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 20-23 aprilie 2018, concertele urmând să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani. 

Printr-un proiect care va intra în dezbatere în ședința ordinară de sâmbătă, 30 martie, se propune alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018. 

Conform celor precizate în proiectul de hotărâre, banii sunt destinați plății artiștilor care vor evolua pe parcursul celor 4 zile. 

În perioada 20-23 aprilie vor avea loc spectacole în aer liber cu artiști locali și naționali, precum și spectacole ale instituțiilor de cultură ale municipiului. 

De altfel, în organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile de cultură finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, pentru a se asigura o paletă cât mai largă de acțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani - Chiajna 0-2. Dorinel Munteanu, debut cu victorie. Enache, trimis în tribună la pauză

astăzi, 20:19
368

Concordia Chiajna a învins-o în deplasare pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii I. La primul meci al antrenorulu...

Noi materii la examenul de Capacitate

astăzi, 19:59
862

Ministrul Educaţiei Valentin Popa a declarat că vrea să schimbe procedura de desfăşurare a Evaluării Naţionale la sfârşitul ciclului gimnazial. Concret, oficialul a afirmat că elevii ca...

Simptome ale cancerului la creier. Toată lumea trebuie să le cunoască

astăzi, 18:15
1254

Cancerul la nivelul creierului pare a fi unul dintre cele mai înfricoșătoare diagnostice pe care un om le poate primi. Mass-media a inoculat ideea că acest tip de cancer este lipsit de orice spera...