Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 20-23 aprilie 2018, concertele urmând să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani. 

Printr-un proiect care va intra în dezbatere în ședința ordinară de sâmbătă, 30 martie, se propune alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018. 

Conform celor precizate în proiectul de hotărâre, banii sunt destinați plății artiștilor care vor evolua pe parcursul celor 4 zile. 

În perioada 20-23 aprilie vor avea loc spectacole în aer liber cu artiști locali și naționali, precum și spectacole ale instituțiilor de cultură ale municipiului. 

De altfel, în organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile de cultură finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, pentru a se asigura o paletă cât mai largă de acțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

POESEARĂ și un sfârșit de săptămână cu spectacole pentru mari și mici, la Teatrul Vasilache!

astăzi, 20:29
25

Centrul Judeţean de Consultanţă şi Dezvoltare Comunitară Botoşani - Festival AmFiTeatru 11, în parteneriat cu Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache", organizează...

Violențe la căminele Condacia. Agresor încătușat, victima a ajuns la spital

astăzi, 20:07
427

Scene de o violență extremă s-au petrecut, marți seara, la căminele Condacia din municipiul Botoșani. Mai multe echipaje de la Poliție și Jandarmerie au ajuns la fața locului, fiind solicitat...

Statutul poliţiştilor locali începe să prindă contur: Pe 19 martie intră în dezbaterea Senatului

astăzi, 19:56
117

Demersurile declanșate la Botoşani în urmă cu trei ani, privind adoptarea Statutului poliţiştilor locali încep să prindă contur. Proiectul de lege iniţiat în acest sens ...