Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 20-23 aprilie 2018, concertele urmând să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani. 

Printr-un proiect care va intra în dezbatere în ședința ordinară de sâmbătă, 30 martie, se propune alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018. 

Conform celor precizate în proiectul de hotărâre, banii sunt destinați plății artiștilor care vor evolua pe parcursul celor 4 zile. 

În perioada 20-23 aprilie vor avea loc spectacole în aer liber cu artiști locali și naționali, precum și spectacole ale instituțiilor de cultură ale municipiului. 

De altfel, în organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile de cultură finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, pentru a se asigura o paletă cât mai largă de acțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

astăzi, 08:23
2593

Petronela Mihalachi a fost ucisă, miercuri seara, cu mai multe lovituri de cuțit, oamenii legii urmând să stabilească dacă adolescenta a fost înjunghiată în păduricea de la Pa...

Raed Arafat, recomandări în caz de cutremur: Fără panică. Protejaţi-vă sub o masă şi închideţi gazul

astăzi, 07:48
116

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat recomandă ca în cazul unui cutremur să ne adăpostim sub o grindă sau sub o masă, să nu intrăm în panică şi, dacă avem timp, să î...

A înghițit un pumn de pastile, după o ceartă cu părinții!

Miercuri, 25 Aprilie 2018
1054

S-a certat cu părinții și, de supărare, a înghițit un pumn de pastile. Fata are 18 ani și, din fericire, a fost salvată la timp de cadrele medicale, care au fost alertate imediat.O ce...