Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 20-23 aprilie 2018, concertele urmând să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani. 

Printr-un proiect care va intra în dezbatere în ședința ordinară de sâmbătă, 30 martie, se propune alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018. 

Conform celor precizate în proiectul de hotărâre, banii sunt destinați plății artiștilor care vor evolua pe parcursul celor 4 zile. 

În perioada 20-23 aprilie vor avea loc spectacole în aer liber cu artiști locali și naționali, precum și spectacole ale instituțiilor de cultură ale municipiului. 

De altfel, în organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile de cultură finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, pentru a se asigura o paletă cât mai largă de acțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
351

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Luni, 10 Decembrie 2018
206

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...

ANAF face anunțul: Sute de mii de români vor avea de câștigat

Luni, 10 Decembrie 2018
350

Cei care își plătesc obligațiile fiscale până la un anumit termen beneficiază de reduceri la impozit. Pentru reduceri se încadrează Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu v...