Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului intră în linie dreaptă. Câți bani se vor aloca din bugetul municipiului Botoșani!

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 20-23 aprilie 2018, concertele urmând să se desfășoare în Centrul istoric al municipiului Botoșani. 

Printr-un proiect care va intra în dezbatere în ședința ordinară de sâmbătă, 30 martie, se propune alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul pentru anul 2018. 

Conform celor precizate în proiectul de hotărâre, banii sunt destinați plății artiștilor care vor evolua pe parcursul celor 4 zile. 

În perioada 20-23 aprilie vor avea loc spectacole în aer liber cu artiști locali și naționali, precum și spectacole ale instituțiilor de cultură ale municipiului. 

De altfel, în organizarea evenimentului vor fi implicate toate instituțiile de cultură finanțate de la bugetul local, precum și alte entități, pentru a se asigura o paletă cât mai largă de acțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
807

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
173

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

Luni, 16 Iulie 2018
420

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...