VIDEO! A vrut să-i dea o lecție și i-a pus frână în față, deși pe jos era zăpadă. Cei doi s-au lovit! Ce a urmat!

VIDEO! A vrut să-i dea o lecție și i-a pus frână în față, deși pe jos era zăpadă. Cei doi s-au lovit! Ce a urmat!

Cea mai mare problemă a șoferilor de la noi este că încearcă să-și facă dreptate singuri. Acesta este și cazul unui conducător auto care a vrut să-i dea o lecție unui alt participant la trafic, dar totul s-a terminat cu o tamponare. 

Un filmuleț postat pe site-ul trafictube.ro a stârnit ample controverse. Pe filmare se poate vedea cum conducătorul unei dube este agasat cu flash-uri de șoferul unui SUV.

Totul a început pentru că șoferul SUV-ului se grăbea și nu a conștientizat faptul că un alt conducător auto se angajase într-o depășire. “Pe scurt: (…) când dă el flash-uri, trebuie să zboare mașinile din fața lui, chiar dacă nu au unde… Mai mult, și când îmi termin depășirea, semnalizez și vreau să schimb banda, el se agită și dă flash-uri în continuare, de nu mai schimb banda că să nu întru în el”, a scris conducătorul auto al dubei.

Acesta a continuat: “Dacă nu zbori din față lui când ți-a dat el flash-uri, îți trântește o frână în față, indiferent de vreme. Când a venit la mine la geam, eram atât de șocat de ce a făcut, și ce se putea întâmpla, că nici nu am realizat ce a zis”.

Din fericire pentru cei doi protagoniști, totul s-a sfârșit cu o tamponare ușoară. Se pare că doar unul dintre șoferi s-ar fi prezentat la Poliție. (sursa: auto-bild.ro)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...