Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

 Alex Leonte alaturi de proaspata lui sotie  Foto: Facebook Alex Leonte

Ceremonie cu emoţii la Şcoala de Poliţie din Câmpina! După depunerea jurământului, doi dintre elevii şcolii au prins curaj şi au făcut pasul cel mare! 

Unul dintre curajoși este din Botoșani. În fața a sute de invitați, dar și a superiorilor săi, Alex Leonte și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a spus DA.

Alex Leonte este din Botoșani și studiază la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Nu fără emoție, el a rostit cererea în căsătorie la microfon.

"Să trăiți! Domnule inspector general, sunt elevul Leonte. Vă rog să-mi permiteți să raportez! Cu ocazia acestei zile speciale, aș vrea să chem lângă mine o persoană foarte dragă. Delia Ramona Prisăcaru, te rog să mi te alături! Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea", a spus Alex Leonte în fața tuturor celor prezenți, iar iubita lui - nu mai puțin emoționată - i-a dat răspunsul așteptat. 


(Foto: facebook Alex Leonte)
 

Momentul a fost înregistrat și publicat și pe pagina de facebook a SNPPC. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
113

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
310

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...