Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

 Alex Leonte alaturi de proaspata lui sotie  Foto: Facebook Alex Leonte

Ceremonie cu emoţii la Şcoala de Poliţie din Câmpina! După depunerea jurământului, doi dintre elevii şcolii au prins curaj şi au făcut pasul cel mare! 

Unul dintre curajoși este din Botoșani. În fața a sute de invitați, dar și a superiorilor săi, Alex Leonte și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a spus DA.

Alex Leonte este din Botoșani și studiază la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Nu fără emoție, el a rostit cererea în căsătorie la microfon.

"Să trăiți! Domnule inspector general, sunt elevul Leonte. Vă rog să-mi permiteți să raportez! Cu ocazia acestei zile speciale, aș vrea să chem lângă mine o persoană foarte dragă. Delia Ramona Prisăcaru, te rog să mi te alături! Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea", a spus Alex Leonte în fața tuturor celor prezenți, iar iubita lui - nu mai puțin emoționată - i-a dat răspunsul așteptat. 


(Foto: facebook Alex Leonte)
 

Momentul a fost înregistrat și publicat și pe pagina de facebook a SNPPC. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN în județul Botoșani, până la ora 2.00!

astăzi, 20:30
557

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip COD GALBEN, valabilă până la ora 20.00. Atenționarea meteo vizează județul Botoșani, dar și jude...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XIX)

astăzi, 20:09
281

Georgică Manole: Așadar, să recapitulăm: ”alde” - autoironie asumată, ”Funduianu” - ironia...  sorții.  Și ”Al. D(e)”?Al. D. Funduianu: &rdq...

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică - VIDEO

astăzi, 19:45
120

Pilotul german Christian Gernemann și-a propus imposibilul. Vrea să doboare recordul pentru cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică. Neamțul a ales țara noastră pentru acest...