Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

 Alex Leonte alaturi de proaspata lui sotie  Foto: Facebook Alex Leonte

Ceremonie cu emoţii la Şcoala de Poliţie din Câmpina! După depunerea jurământului, doi dintre elevii şcolii au prins curaj şi au făcut pasul cel mare! 

Unul dintre curajoși este din Botoșani. În fața a sute de invitați, dar și a superiorilor săi, Alex Leonte și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a spus DA.

Alex Leonte este din Botoșani și studiază la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Nu fără emoție, el a rostit cererea în căsătorie la microfon.

"Să trăiți! Domnule inspector general, sunt elevul Leonte. Vă rog să-mi permiteți să raportez! Cu ocazia acestei zile speciale, aș vrea să chem lângă mine o persoană foarte dragă. Delia Ramona Prisăcaru, te rog să mi te alături! Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea", a spus Alex Leonte în fața tuturor celor prezenți, iar iubita lui - nu mai puțin emoționată - i-a dat răspunsul așteptat. 


(Foto: facebook Alex Leonte)
 

Momentul a fost înregistrat și publicat și pe pagina de facebook a SNPPC. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
63

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
36

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
59

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...