Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

 Alex Leonte alaturi de proaspata lui sotie  Foto: Facebook Alex Leonte

Ceremonie cu emoţii la Şcoala de Poliţie din Câmpina! După depunerea jurământului, doi dintre elevii şcolii au prins curaj şi au făcut pasul cel mare! 

Unul dintre curajoși este din Botoșani. În fața a sute de invitați, dar și a superiorilor săi, Alex Leonte și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a spus DA.

Alex Leonte este din Botoșani și studiază la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Nu fără emoție, el a rostit cererea în căsătorie la microfon.

"Să trăiți! Domnule inspector general, sunt elevul Leonte. Vă rog să-mi permiteți să raportez! Cu ocazia acestei zile speciale, aș vrea să chem lângă mine o persoană foarte dragă. Delia Ramona Prisăcaru, te rog să mi te alături! Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea", a spus Alex Leonte în fața tuturor celor prezenți, iar iubita lui - nu mai puțin emoționată - i-a dat răspunsul așteptat. 


(Foto: facebook Alex Leonte)
 

Momentul a fost înregistrat și publicat și pe pagina de facebook a SNPPC. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
276

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
268

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
335

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...