Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

Un botoșănean și-a cerut iubita de soție chiar la ceremonia de depunere a jurământului, la Școala de Poliție: "Să trăiți! Vă rog să-mi permiteți să raportez!"

 Alex Leonte alaturi de proaspata lui sotie  Foto: Facebook Alex Leonte

Ceremonie cu emoţii la Şcoala de Poliţie din Câmpina! După depunerea jurământului, doi dintre elevii şcolii au prins curaj şi au făcut pasul cel mare! 

Unul dintre curajoși este din Botoșani. În fața a sute de invitați, dar și a superiorilor săi, Alex Leonte și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a spus DA.

Alex Leonte este din Botoșani și studiază la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Nu fără emoție, el a rostit cererea în căsătorie la microfon.

"Să trăiți! Domnule inspector general, sunt elevul Leonte. Vă rog să-mi permiteți să raportez! Cu ocazia acestei zile speciale, aș vrea să chem lângă mine o persoană foarte dragă. Delia Ramona Prisăcaru, te rog să mi te alături! Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea", a spus Alex Leonte în fața tuturor celor prezenți, iar iubita lui - nu mai puțin emoționată - i-a dat răspunsul așteptat. 


(Foto: facebook Alex Leonte)
 

Momentul a fost înregistrat și publicat și pe pagina de facebook a SNPPC. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un copil a ajuns la spital după ce taxiul în care se afla s-a izbit într-un gard! FOTO

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
633

O cursă cu taxiul l-a dus pe patul de spital pe un copil de 8 ani, care se afla în mașină alături de părinții săi. Șoferul taxiului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă....

Noaptea de Sânziene: "Du-te soare, vino lună, Sânzienele îmbună" VIDEO

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
335

Potrivit traditiei, Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta si danseaza, impart rod holdelor, umplu de fecunditate femeile casatorite, inmultesc animalele s...

VIDEO Furtuna de dincolo de nori. Imagini spectaculoase filmate din avion!

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
922

Zilele acestea, toată țară a fost sub avertizare de furtuni. Fulgere spectaculoase au fost surprinse dintr-un avion Tarom aflat în zbor, la mii de metri altitudine.Imaginile incredib...