Un american a ales să spele geamuri în România. "E cu adevărat locul în care îți dorești să fii!"

"Un american care să spele geamuri în România? Imposibil!, așa mi se spune. Eu fac asta. În America nu mi-ar fi atât de simplu. Aici poți realiza aproape orice vrei. Poți să îți faci prieteni, poți să începi afaceri. Totul este posibil în România".

Un american a ales să spele geamuri în România. "E cu adevărat locul în care îți dorești să fii!"

A venit tocmai din New Jersey (SUA) și, de 9 ani, trăiește în Alba Iulia. Este alpinist utilitar. Mai exact, spală geamurile clădirilor înalte. Povestea lui Mark McKee, americanul care a ales România, a ieșit la iveală zilele trecute, când el s-a decis să participe la concursul X Factor.

Cum a ajuns Mark la Alba Iulia? Povestea nu e așa de complicată, spun jurnaliștii de la alba24.ro. Ȋn urmă cu 15 ani, Mark McKee a cunoscut o româncă aflată în SUA cu viză de student. S-au căsătorit și au avut un băiat, Duncan. Dar, pentru că lucrurile n-au mers bine între ei, au divorțat, iar ea și copilul s-au întors în România. „Atunci, am decis să mă mut aici, ca să fiu lângă el”, spune Mark.

Așa a ajuns la Alba Iulia, unde a cunoscut-o pe Alina, o tânără din Blaj, profesoară la școala din Ciugud. S-au căsătorit în 2014 și au împreună un copil, pe Darian. Mark spune că familia este cel mai important lucru pentru el, iar România este „cu adevărat locul în care îți dorești să fii, o țară care prețuiește familia. Oare nu este acesta cel mai important lucru? Pentru mine, este”, mărturisește el.
 

Mark McKee are o firmă de spălat geamuri în Alba Iulia, dar muncește cot la cot cu angajații săi. „Spăl geamuri. Sunt spălător de geamuri pentru magazine, pentru casele oamenilor, lucruri de genul ăsta. Merg în fiecare zi la muncă și le spăl geamurile. Un american care să spele geamuri în România? Imposibil!, așa mi se spune. Eu fac asta. În America nu mi-ar fi atât de simplu. Aici poți realiza aproape orice vrei. Poți să îți faci prieteni, poți să începi afaceri. Totul este posibil în România”, spune Mark.
 
La X Factor s-a decis să participe pentru că, spune el, „cel mai important lucru pentru mine este să îi fac pe fiii mei, Duncan și Darian, să fie mândri de mine. Să vadă că nu trebuie să le fie teamă să facă ceea ce își doresc. Teme-te că nu ai încercat, nu de deznodământ!”.
 

Deși nu a reușit să se califice în etapa următoare a concursului, americanul din Alba Iulia nu e deloc dezamăgit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...