ȘTIAI? Trucuri vestimentare pentru bărbații corpolenți!

ȘTIAI? Trucuri vestimentare pentru bărbații corpolenți!

   Foto: domnideromania.ro

Chiar daca ai cateva kilograme in plus nu inseamna ca nu te poti imbraca in ton cu moda. Totusi, pentru ca nu ti se potriveste orice haina, iata cateva sfaturi care te pot ajuta a iti alegi mai usor garderoba.

Asigura-te ca hainele sunt de marimea potrivita

Toate obiectele tale vestimentare trebuie sa aiba masura potrivita, nimic in minus, nimic in plus. Confectiile prea stramte iti vor scoate in evidenta tocmai ceea ce vrei sa ascunzi.

Asadar, atunci cand pleci la cumparaturi ai grija sa iti alegi cu atentie hainele. Ele trebuie sa iti vina lejer, sa nu te stranga – testeaza o camasa, spre exemplu, ridicand mainile in sus.

Daca aceasta te tine, cere un numar mai mare si verifica din nou. In cazul pantalonilor, poti testa daca sunt masura potrivita flexand genunchii.

Asa cum hainele stramte nu te avantajeaza, nici cele largi nu iti sunt favorabile. Oricat de multe kilograme in plus ai avea, evita hainele cu doua – trei numere mai mari.

Evita imprimeurile

Formele geometrice, florile sau dungile orizontale au rolul de a scoate foarte mult in evidenta corpul, de a crea impresia de volum, de aceea sunt recomandate persoanelor slabe.

Totusi, dungile verticale sunt mai mult decat bine venite deoarece acestea au rolul de a da impresia de alungire. Opteaza pentru dungile inchise la culoare, eventual foarte late. Alege haine in culori uni, care se potrivesc pielii tale, cu o croiala adaptata formei corpului tau.

Alege pantaloni cu talie joasa

In loc sa porti pantaloni cu talie inalta care sa iti acopere burta si sa dea impresia de sac legat la capat, imbraca-te in pantaloni cu talie mai joasa, care sa se aseze perfect pe solduri. Totusi, trebuie sa ai grija ca acestia sa iti fie comozi. Asorteaza-i cu tricouri lungi care sa acopere talia pantalonilor.

Goleste buzunarele

Elibereaza-ti buzunarele pantalonilor, ale camasilor sau ale jachetelor de telefoane, chei, cartele sau portofel. Chiar daca ti se pare ciudat, acestea dau impresia de volum. Mai bine cumpara un pormoneu sau un rucsac in care sa iti pui toate cele necesare.

Poarta tricouri cu decolteu in V

Acestea au rolul de a crea iluzia ca gatul este mai lung si mai subtire. Bluzele in V pun accentul pe zona pieptului si astfel gatul si barbia nu mai atrag atentia imediat.

Indreapta-te catre sacourile cu trei nasturi

La fel de elegante ca si cele cu doi nasturi, sacourile cu trei nasturi se aseaza mai bine pe un barbat corpolent, deoarece creeaza impresia de corp inalt. Alege culori inchise precum negru, gri petrol sau bleumarin. Totodata, nu uita de dungile verticale care te avantajeaza.

Poarta pantaloni lungi

Este indicat ca tivul pantalonilor sa cada frumos peste pantof. Cu cat sunt mai lungi, cu atat vei parea mai inalt. Evita pantalonii care scot la vedere culoarea sosetelor atunci cand mergi. De asemenea, renunta la pantalonii scurti sau trei sferturi, pentru ca te arata mai scund si mai gras.

Sursa: Fashionlife.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...