Seri de vineri la conac: Cezar Popescu & Cristi Corcioveanu - LIVE

Seri de vineri la conac: Cezar Popescu & Cristi Corcioveanu - LIVE

Vineri 10 noiembrie, orele 20:00, Cezar Popescu şi Cristi Corcioveanu sunt invitaţi în recital la Conacul Zăiceşti. Cei doi cantautori ne propun o seară pe acorduri de country-folk-blues, cu aromă de toamnă târzie.

''Cezar Popescu vine din aroma teilor eminescieni ai Iașilor, din frumosul imaginar moldovenesc, știind să treacă ușor de la parfumul ciupiturilor de chitară la alchimia versurilor unor poeți cu har din bătrâna Bucovină.’’ (Ovidiu Mihăilescu).

Cristi Corcioveanu, sau "proful din Tecuci", cum îl știu iubitorii de muzică folk este pasionat de muzică și vers, şi are la activ două albume de autor, "Elegie" (2009), care include "Meseria de copil", unul din cele mai bune cântece folk scrise în ultimii 10 ani (versuri Aurel Brumă), și "Cântece de proprietar" (2014), album compus integral pe versurile poetului humorean Sorin Poclitaru și considerat de "o anumită parte a presei de specialitate" drept cel mai bun produs discografic folk al anului 2014.

Rezervări în limita locurilor disponibile. 
Informaţii suplimentare:  0755 400 207. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grav accident în talia: Tânăr român moare după ce s-a răsturnat cu mașina în canalul de pe marginea drumului

astăzi, 18:20
666

Tragic accident rutier petrecut în noaptea de 22 spre 23 iunie, 2018, în Italia, între localitățile Borgoricco și Santa Maria di Sala din povincia Padova. Accident în urma c...

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
209

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
324

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...