Seara dintre ani la Conac

Ciocnind pentru zile bune şi noroc, împărtăşind bucurii, gusturi şi ritmuri autentice! Astfel îi va găsi noaptea de Anul Nou pe cei care au decis să petreacă şi anul acesta la singurul conac din judeţ cu valoare istorică şi arhitecturală, Conacul Zăiceşti.

Seara dintre ani la Conac

Puţin mai este până la cea mai aşteptată sărbătoare a anului, iar pentru cei de la conac, a devenit o tradiție ca în fiecare an să organizeze cea mai frumoasă petrecere de revelion.

Toate locurile au fost ocupate încă din luna noiembrie, de către cei care au ales să pășească în noul an la Conacul Zăiceşti.

Aceştia vor fi răsfăţaţi cu cele mai nobile bucate, preparate cu mult har şi pasiune, de aici şi complexitatea şi originalitatea pieselor din meniu. Pe lângă aperitivul de o diversitate îmbietoare, invitaţii vor mai putea servi: piept de raţă în sos de fructe de pădure însoţit de sparanghel sote, somon în crustă de verdeţuri şi sos de butter-lemon, garnisit cu orez sălbatic, vită cu sos brun şi cartofi parizieni. Din lista meniului nu vor lipsi deserturile, cozonacul de casă, fructele exotice şi băuturile fine.

Vor ţine oaspeţii veseli şi uniţi la dans, membrii trupei Syncron Band şi invitaţii speciali ai serii: maestrul Ion Paladi, Iustina Irimia şi Ansamblul de datini și obiceiuri de la Vorona.

În perioada sărbătorilor de iarnă, restaurantul Conacul Zăiceşti pune la dispoziţia clienţilor  prin serviciul de catering, preparate tradiţionale şi delicioase. Printre bunătățile de la conac se regăsesc: platouri aperitiv, salata de boeuf, chifteluţe marinate, sărmăluţe, răcituri, pâine de casă și alte produse specifice acestei perioade. Comenzile se pot face la numărul de contact 0755400207.

(P)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
74

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
89

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...