Poveştile de iubire încep la Conac!

Poveştile de iubire încep la Conac!

Încep sub însemnul iubirilor de altădată, cele ţesute cu flirt îndelung și cântece din cobză, dueluri şi răpiri din dragoste. Astfel erau iubirile de odinioară.

Nu putem readuce şarmul epocii trecute, dar ştim sigur că luna aceasta avem un motiv în plus să vă ademenim la răsfăţ în doi.

Venim aşadar cu o propunere decentă doar pentru îndrăgostiţii cu sentimente nobile.

Dacă te simţi ‘vinovat de iubire’, de Valentine’s Day vei putea să-ţi declari sentimentele la Conacul Zăiceşti, unde atmosfera intimă şi caldă de casă boierească va face orice inimă să se destăinuie.

La noi timpul este mereu părtinitor aşa că veţi avea vreme din belsug să vă înfruptaţi din meniul cu delicii culinare special pregătit pentru această ocazie. Licorile bahice şi atmosfera, toate vor fi bine puse la punct  pentru a vă  îndulci simţurile. Pentru curioşi lăsăm meniul AICI.

Şi pentru că serile în doi se întipăresc cel mai adânc în suflet, noi vom asigura coloana sonoră pentru povestea voastră până la ultimul ceas al serii, cu acorduri nobile de vioară completate de două voci cu mult har: Ana-Maria Bucşă şi Constantin Petrescu.

Rezervări: 0755 400 207 

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Imprudență la volan: O persoană rănită și două mașini avariate!

astăzi, 17:42
537

Accident rutier, luni la amiază, într-o intersecție din municipiul Botoșani, un bărbat fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Un bărbat în vârstă de 57 de ...

CFR Cluj si-a demis antrenorul

astăzi, 17:22
98

Conducerea clubului CFR Cluj a hotarat sa-l demita pe antrenorul portughez Antonio Conceicao. Chiar daca echipa este pe primul loc, Conceicao a platit pentru startul ratat de an, in care CFR Cluj...

Focar secundar de pestă porcină africană, după cel confirmat la Pomârla

astăzi, 16:13
197

Un focar de pestă porcină africană a fost depistat pe raza județului Botoșani. Este vorba despre un focar secundar la Ibănești, unde în cursul zilei de sâmbătă a fost organizată o vână...