Poveştile de iubire încep la Conac!

Poveştile de iubire încep la Conac!

Încep sub însemnul iubirilor de altădată, cele ţesute cu flirt îndelung și cântece din cobză, dueluri şi răpiri din dragoste. Astfel erau iubirile de odinioară.

Nu putem readuce şarmul epocii trecute, dar ştim sigur că luna aceasta avem un motiv în plus să vă ademenim la răsfăţ în doi.

Venim aşadar cu o propunere decentă doar pentru îndrăgostiţii cu sentimente nobile.

Dacă te simţi ‘vinovat de iubire’, de Valentine’s Day vei putea să-ţi declari sentimentele la Conacul Zăiceşti, unde atmosfera intimă şi caldă de casă boierească va face orice inimă să se destăinuie.

La noi timpul este mereu părtinitor aşa că veţi avea vreme din belsug să vă înfruptaţi din meniul cu delicii culinare special pregătit pentru această ocazie. Licorile bahice şi atmosfera, toate vor fi bine puse la punct  pentru a vă  îndulci simţurile. Pentru curioşi lăsăm meniul AICI.

Şi pentru că serile în doi se întipăresc cel mai adânc în suflet, noi vom asigura coloana sonoră pentru povestea voastră până la ultimul ceas al serii, cu acorduri nobile de vioară completate de două voci cu mult har: Ana-Maria Bucşă şi Constantin Petrescu.

Rezervări: 0755 400 207 

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? Vezi care este starea drumurilor naționale din Moldova

astăzi, 09:34
54

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din Moldova se desfășoară în condiții de iarnă, fără blocaje cauzate de starea vremii sau a carosabilului. Se înregistrează lapoviță ș...

La Biblioteca Judeţeană se "reciclează creativ"!

astăzi, 09:28
16

În Săptămâna Educaţiei Globale, care are loc în perioada 19-23 noiembrie 2018, elevi ai Şcolii Gimnaziale "Grigore Antipa" Botoşani, coordonaţi de prof. Coc...

Elevii susțin tezele până pe 21 decembrie 2018, a stabilit Ministerul Educației!

astăzi, 08:36
57

Ministerul Educației a stabilit că tezele din semestrul I se susțin până în data de 21 decembrie 2018, adică înainte de vacanța de iarnă. Structura anului școlar 201...