Poveştile de iubire încep la Conac!

Poveştile de iubire încep la Conac!

Încep sub însemnul iubirilor de altădată, cele ţesute cu flirt îndelung și cântece din cobză, dueluri şi răpiri din dragoste. Astfel erau iubirile de odinioară.

Nu putem readuce şarmul epocii trecute, dar ştim sigur că luna aceasta avem un motiv în plus să vă ademenim la răsfăţ în doi.

Venim aşadar cu o propunere decentă doar pentru îndrăgostiţii cu sentimente nobile.

Dacă te simţi ‘vinovat de iubire’, de Valentine’s Day vei putea să-ţi declari sentimentele la Conacul Zăiceşti, unde atmosfera intimă şi caldă de casă boierească va face orice inimă să se destăinuie.

La noi timpul este mereu părtinitor aşa că veţi avea vreme din belsug să vă înfruptaţi din meniul cu delicii culinare special pregătit pentru această ocazie. Licorile bahice şi atmosfera, toate vor fi bine puse la punct  pentru a vă  îndulci simţurile. Pentru curioşi lăsăm meniul AICI.

Şi pentru că serile în doi se întipăresc cel mai adânc în suflet, noi vom asigura coloana sonoră pentru povestea voastră până la ultimul ceas al serii, cu acorduri nobile de vioară completate de două voci cu mult har: Ana-Maria Bucşă şi Constantin Petrescu.

Rezervări: 0755 400 207 

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD solicitat in Botosani pentru un barbat din Todireni

Marţi, 21 August 2018
1388

Un barbat de 66 de ani a fost transportat in aceasta dimineata la Unitatea Militara 01188 Botosani, pentru a fi preluat de elicopterul SMURD. Originar din localitatea Todireni, acesta a fost preluat d...

77.000 de firme românești în Italia, ne apropiem vertiginos de locul 1

Luni, 20 August 2018
655

Magazinul de obiecte casnice din colț? E al chinezului. Magazinul de fructe și legume? Deținut de băieți de origine marocană. Magazinul de haine? Fără îndoială chinezesc. Ai nevoie de u...

Niciun candidat înscris încă pentru şefia DNA

Luni, 20 August 2018
226

"Am verificat de dimineaţă la Departamentul de Resurse Umane şi, până în clipa asta, când vorbim, nu s-a înscris niciun candidat (pentru funcţia de procuror-şef al D...