Poveştile de iubire încep la Conac!

Poveştile de iubire încep la Conac!

Încep sub însemnul iubirilor de altădată, cele ţesute cu flirt îndelung și cântece din cobză, dueluri şi răpiri din dragoste. Astfel erau iubirile de odinioară.

Nu putem readuce şarmul epocii trecute, dar ştim sigur că luna aceasta avem un motiv în plus să vă ademenim la răsfăţ în doi.

Venim aşadar cu o propunere decentă doar pentru îndrăgostiţii cu sentimente nobile.

Dacă te simţi ‘vinovat de iubire’, de Valentine’s Day vei putea să-ţi declari sentimentele la Conacul Zăiceşti, unde atmosfera intimă şi caldă de casă boierească va face orice inimă să se destăinuie.

La noi timpul este mereu părtinitor aşa că veţi avea vreme din belsug să vă înfruptaţi din meniul cu delicii culinare special pregătit pentru această ocazie. Licorile bahice şi atmosfera, toate vor fi bine puse la punct  pentru a vă  îndulci simţurile. Pentru curioşi lăsăm meniul AICI.

Şi pentru că serile în doi se întipăresc cel mai adânc în suflet, noi vom asigura coloana sonoră pentru povestea voastră până la ultimul ceas al serii, cu acorduri nobile de vioară completate de două voci cu mult har: Ana-Maria Bucşă şi Constantin Petrescu.

Rezervări: 0755 400 207 

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Simpozion județean la Liceul Tehnologic "Petru Rareș" Botoșani - FOTO

astăzi, 16:08
221

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, astăzi, 26.05.2018, Liceul Tehnologic "Petru Rareș" din Botoșani a organizat, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Botoșa...

Portofel uitat pe tarabă în Piața Centrală, recuperat de un comerciant!

astăzi, 13:55
829

În cursul zilei de luni, 21 mai 2018, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială a Poliției Locale Botoșani, cu ocazia desfășurării atribuțiilor de serviciu &ic...

Pacienții unui medic de familie cercetat de DNA, nevoiți să apeleze la cabinetele medicale din alte comune!

astăzi, 12:29
847

Medicul unei comune din județul Botoșani, care este cercetat într-un dosar al Direcției Naționale Anticorupție privind frauda cu rețete fictive, nu mai are dreptul să practice medicina. A...