Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

Gazda emisiunii "România, te iubesc" îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tată şi îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer.
 

Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

La televizor, Alex Dima este serios şi prezintă informaţiile cu hotărârea că poate schimba România în bine. În realitate însă, Alex Dima este un om religios şi un tată iubitor.

Puţini sunt cei care ştiu că jurnalistul este absolvent al Facultăţii de Teologie şi a predat ore de religie timp de un an. A renunţat la teologie de dragul jurnalismului, dar a rămas acelaşi om spiritual şi continuă să respecte tradiţiile religioase. Îşi face semnul crucii de fiecare dată când se aşază la masă, la fel şi fiica lui, Sara, pe care a educat-o în acelaşi mediu.

„De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi”, a declarat Alex Dima într-un interviu pentru Europa FM.

Alex Dima reuşeşte să îi inspire pe cei din jurul său prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă, scrie unica.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

Marţi, 17 Iulie 2018
594

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Luni, 16 Iulie 2018
492

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru ...

Avion militar de tip IAR 99 Șoim, prăbușit lângă Bacău!

Luni, 16 Iulie 2018
745

Un avion militar de tipul IAR 99 Șoim s-a prăbușit luni, în apropiere de baza aeriană de la Bacău. Cei doi piloți ai avionului ar fi reușit să se catapulteze, a declarat Ministrul Apăr...