Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

Gazda emisiunii "România, te iubesc" îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tată şi îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer.
 

Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

La televizor, Alex Dima este serios şi prezintă informaţiile cu hotărârea că poate schimba România în bine. În realitate însă, Alex Dima este un om religios şi un tată iubitor.

Puţini sunt cei care ştiu că jurnalistul este absolvent al Facultăţii de Teologie şi a predat ore de religie timp de un an. A renunţat la teologie de dragul jurnalismului, dar a rămas acelaşi om spiritual şi continuă să respecte tradiţiile religioase. Îşi face semnul crucii de fiecare dată când se aşază la masă, la fel şi fiica lui, Sara, pe care a educat-o în acelaşi mediu.

„De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi”, a declarat Alex Dima într-un interviu pentru Europa FM.

Alex Dima reuşeşte să îi inspire pe cei din jurul său prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă, scrie unica.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat premierul interimar! ​

astăzi, 12:35
353

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, de la ora 12:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, dupa ce Mihai Tudose a demisionat din functia de premier.Seful statului este asteptat sa an...

Știai că firma ta poate fi verificată de Fisc fără să fii anunțat înainte?

astăzi, 10:10
149

Spre deosebire de inspecția fiscală, atunci când autoritățile își anunță în avans verificările desfășurate la companii, controlul inopinat se face fără nicio informare pr...

Pâinea "de un leu" s-a scumpit deja în magazine. Creşterile de preţ vor continua!

astăzi, 07:55
210

Producătorii din industria de morărit şi panificaţie au început să îşi ajusteze preţurile, ca urmare a valurilor de scumpiri la utilităţi şi a creşterii costurilor cu forţa de ...