Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

Gazda emisiunii "România, te iubesc" îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tată şi îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer.
 

Povestea neştiută a lui Alex Dima, de la "România, te iubesc". A predat religie şi îşi creşte singur fetiţa!

La televizor, Alex Dima este serios şi prezintă informaţiile cu hotărârea că poate schimba România în bine. În realitate însă, Alex Dima este un om religios şi un tată iubitor.

Puţini sunt cei care ştiu că jurnalistul este absolvent al Facultăţii de Teologie şi a predat ore de religie timp de un an. A renunţat la teologie de dragul jurnalismului, dar a rămas acelaşi om spiritual şi continuă să respecte tradiţiile religioase. Îşi face semnul crucii de fiecare dată când se aşază la masă, la fel şi fiica lui, Sara, pe care a educat-o în acelaşi mediu.

„De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi”, a declarat Alex Dima într-un interviu pentru Europa FM.

Alex Dima reuşeşte să îi inspire pe cei din jurul său prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă, scrie unica.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Biserica Parohiei "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" din Poiana, comuna Vorona, a fost resfinţită!

astăzi, 08:19
24

În cuvântul de învăţătură adresat celor prezenţi, Părintele Mitropolit Teofan a subliniat importanţa sărbătorii de sâmbătă, cea a Zămislirii Sfântului Proroc ...

Două comune rămân fără apă potabilă timp de 48 de ore!

Luni, 25 Septembrie 2017
532

Din cauza unei avarii, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă întreruperea furnizării apei astăzi, 25.09.2017, pentru maximum 48 de ore, în comunele Dângeni și Ungureni.S.C...

Dan Șova, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Luni, 25 Septembrie 2017
522

Fostul senator PSD Dan Șova a fost condamnat luni de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență, în dosarul CET Govo...