Karina Cibotariu, Premiul I la Concursul "The Best Voice" - VIDEO

Karina Cibotariu, Premiul I la Concursul "The Best Voice" - VIDEO
Miercuri, 13 februarie, a avut loc la Chișinău, Republica Moldova, prima parte a concursului internațional  de interpretare vocală "The Best Voice". Județul Botoșani a fost reprezentat de Karina Cibotariu, în vârstă de 11 ani, din Brăteni, care a câștigat premiul I.

Din juriul concursului au făcut parte: Aliona Moon (artista din Republica Moldova si reprezentanta la Eurovision cu melodia „O mie”), Ana Munteanu (câștigătoarea „Vocea României” 2018) si Aurel Chirtoaca (interpret si muzician). Concursul a fost unul televizat, iar notele au fost la vedere, Karina reușind sa obțină 10 pe linie pentru interpretarea celor doua melodii pregătite pentru aceasta competiție. 
           
Karina Cibotariu se pregateste in cadrului grupului CHEIA SOL. Miercurea viitoare, pe 20 februarie, se va desfășura partea a doua a concursului, unde orașul Botoșani va fi reprezentat de 5 membri ai grupului CHEIA SOL: Mariuca Stan Muraru (8 ani), Tiana Cilibiu (9 ani), Teodora Rusu (10 ani) si Ioana Balan (10 ani).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
238

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
170

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
191

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...