Jandarmii au dat deșteptarea în Tabăra Naţională Militară de Airsoft, de la Agafton! FOTO

Jandarmii au dat deșteptarea în Tabăra Naţională Militară de Airsoft, de la Agafton! FOTO
Pentru al doilea an consecutiv, jandarmii au dat "DEŞTEPTAREA!" la Tabăra Naţională Militară de Airsoft, organizată în cadrul Taberei "Codrii de Aramă" de la Agafton.
 
La invitaţia organizatorilor, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani i-au scos pe tinerii participanţi ai taberei la înviorare în această dimineaţă.

"Toată lumea pe platou!”, a fost cuvântul de ordine, tinerii luând loc în formaţie, pe plutoane, conform specificului taberei.
 
Surpriza a fost lămurită în scurt timp de organizatorii taberei şi jandarmii echipaţi ca pentru o acţiune reală, care le-au explicat că totul a fost doar un exerciţiu menit să îi acomodeze cu rigoarea militară.

În continuare, oamenii legii le-au prezentat tehnica din dotare, specifică misiunilor executate în mod curent şi au discutat cu tinerii despre prevenirea faptelor antisociale şi antivictimizare, informeaza IJJ Botosani.



 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
1

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
459

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
146

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...