Hai la film la Unirea: Vlad Ivanov, Emir Kusturica, Monica Bellucci, așa cum nu i-ai mai văzut până acum!

Hai la film la Unirea: Vlad Ivanov, Emir Kusturica, Monica Bellucci, așa cum nu i-ai mai văzut până acum!

Filme pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, la Cinematograful Unirea din Botoșani! Actori precum Vlad Ivanov, Emir Kusturica, Monica Bellucci sunt eroii poveștilor de pe marele ecran.

De la ora 14.00, cei mici pot viziona filmul HAI SA CANTAM, regia Garth Jennings, Christophe Lourdelet. Cu Tori Kelly, Matthew McConaughey, Nick Kroll,Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, Taron Egerton.

Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut.
 

Optimist incorigibil - dar şi un mic afurisit - îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.


La ora 16.00, botoșănenii îl pot vedea într-un rol de execepție pe Vlad Ivanov, alături de Anghel Damian, Olimpia Melinte și Cristina Florea, într-un film - PERFECT SANATOS - regizat de Anca Damian.

 

Andrei (Anghel Damian) este un tânăr avocat cu sentimente contradictorii pentru tatăl său, Toma (Vlad Ivanov), un judecător respectat. Moartea suspectă a acestuia din urmă îl va face pe tânăr să înceapă o investigație pe cont propriu, reparcurgând fiecare pas făcut de tatăl său de-a lungul ultimei sale zile.
 

Această investigație se transformă treptat într-o călătorie a maturizării, căci Andrei va ajunge să-și definească poziția față de modelul său în viață.


PIERDUTI IN PARIS rulează începând cu ora 18. Regia Dominique Abel, Fiona Gordon, cu Dominique Abel.

 

Fiona ajunge la Paris pentru prima dată, pentru a-i veni în ajutor mătușei sale Martha, căreia vârsta înaintată și miopia îi joacă feste. Este începutul unei curse nebunești, la care se autoinvită Dom, locuitor al străzii, pe cât de egoist, pe atât de incapabil în a-și exprima sentimentele.

 


Ultimul film al serii - PE CALEA LACTEE - începe la ora 20.00. Regia îi aparține lui Emir Kusturica, în rolurile principale Emir Kusturica, Monica Bellucci, Sloboda Micalovic.

 

Primăvară în vremea războiului. În fiecare zi, un vânzător de lapte trece linia frontului, călare pe un măgar, păcălind gloanțele pentru a putea duce mult așteptatele bidoane pline soldaților. Binecuvântat cu noroc pentru a-și putea duce la capăt misiunea în fiecare dimineață, iubit de o femeie frumoasă din sat, lăptarul pare să aibă un viitor liniștit... până când sosirea unei misterioase italience îi întoarce viața pe dos.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
124

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
153

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
98

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...