Ea este fata de 16 ani, din Botoșani, care i-a uimit pe jurații de la Vocea României! VIDEO

A cântat Issues și a întors trei dintre cele patru scaune ale juraților de la Vocea României. Smiley, Tudor Chirilă și Adrian Despot și-au folosit toate atuurile pentru a o convinge să vină în echipa lor.

Ea este fata de 16 ani, din Botoșani, care i-a uimit pe jurații de la Vocea României! VIDEO

 RALUCA URSU  Foto: Facebook

Raluca Ursu are 16 ani și este elevă la Liceul de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani. Cântă de la o vârstă fragedă și a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Vineri seara, după ce a interpretat, pe scena Vocea României, cântecul Issues, a primit aprecieri la superlativ de la fiecare dintre jurați.

Raluca merge în etapa următoare în echipă lui Tudor Chirilă. Întrebată de ce l-a ales pe Chirilă, Raluca a spus: Atunci când s-a întors am simțit o energie specială din partea lui.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 07:12
1184

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
917

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
317

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...