Derapaj - Botoșăneanca de la Exatlon, jignită de o vedetă a postului Kanal D: "Ești urâtă! Ești foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viața mea!"

Derapaj - Botoșăneanca de la Exatlon, jignită de o vedetă a postului Kanal D: "Ești urâtă! Ești foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viața mea!"

 Giani Kiriță  

Una din vedete postului de televiziune care organizează competiția Exatlon a avut o ieșire nervoasă absolut uluitoare. Mai exact Giani Kiriță, din postura de antrenor al Războinicilor de la Exatlon, a jignit o altă concurentă de la Faimoși, spunându-i că este extrem de urâtă și că se sperie de ea.

Ultimul duel dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte încins şi s-a terminat cu victoria echipei albastre. Însă competiţia a fost foarte strânsă. Războinicii au ratat de trei ori finalizarea meciului, ceea ce l-a înfuriat la culme pe Giani Kiriţă. În ultimul duel dintre faimoasa Andreea Arsine şi războinica Nicoleta Luncă a fost egalitate. Pentru prima dată în istoria Exatlon, punctul a trebuit să se rejoace pentru că organizatorii nu le-au putut departaja pe cele două fete, scrie Capital. 

În perioada de aşteptare a deciziei, Giani Kiriţă i-a spus Andreei Arsine că este urâtă şi că se sperie de ea. "Eşti urâtă! Eşti foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viaţa mea!", i-a spus acesta. Concurenta i-a replicat doar că este punctul ei, lăsând-o practic fără reacţie la o asemenea jignire înfiorătoare. Și în trecut Giani Kiriţă a fost taxat de public din cauza vorbelor urâte adresate celorlalţi. Duelul dintre faimoasă şi războinică s-a terminat până la urmă cu bine pentru echipa albastră. Nicoleta Luncă a adus punctul final şi după o serie de şapte înfrângeri, în sfârşit au reuşit şi Războinicii o victorie.

Andreea Arsine (30 ani) este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante. Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km mars). "Chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spunea în urmă cu câteva săptămâni Andreea Arsine, despre participarea ei la „Exatlon”, dar si despre atitudinea ei in fata unei competitii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se poate! În urma sesizărilor primite de la părinții copiilor din Botoșani, se schimbă legea transportului de persoane. Firmele vor rămâne fără licență dacă ignoră copii care merg la școală!

astăzi, 10:08
244

Firmele de transport vor trebui să asigure naveta elevilor sau vor rămâne fără licenţa de transport, prevede un proiect de lege aprobat de Guvern.Potrivit comunicatului emis de Minister...

Tu ce ai realizat anul acesta? 2019, un an resimțit ca fiind mult mai obositor și stresant pentru angajați decât 2018

astăzi, 09:28
136

Jumătate dintre angajații români cred că 2019 a fost mai obositor din punct de vedere profesional, mai plin de provocări, efort și cu mai mult stres comparativ cu anul 2018, relevă un stud...

Prefect nou, consilieri noi

astăzi, 09:06
993

La depunerea jurământului de către noul prefect al județului Botoșani, Alexandru Colbu, a fost făcută publică ieri seară și lista noilor consilierilor ai liderului administrației de st...