Derapaj - Botoșăneanca de la Exatlon, jignită de o vedetă a postului Kanal D: "Ești urâtă! Ești foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viața mea!"

Derapaj - Botoșăneanca de la Exatlon, jignită de o vedetă a postului Kanal D: "Ești urâtă! Ești foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viața mea!"

 Giani Kiriță  

Una din vedete postului de televiziune care organizează competiția Exatlon a avut o ieșire nervoasă absolut uluitoare. Mai exact Giani Kiriță, din postura de antrenor al Războinicilor de la Exatlon, a jignit o altă concurentă de la Faimoși, spunându-i că este extrem de urâtă și că se sperie de ea.

Ultimul duel dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte încins şi s-a terminat cu victoria echipei albastre. Însă competiţia a fost foarte strânsă. Războinicii au ratat de trei ori finalizarea meciului, ceea ce l-a înfuriat la culme pe Giani Kiriţă. În ultimul duel dintre faimoasa Andreea Arsine şi războinica Nicoleta Luncă a fost egalitate. Pentru prima dată în istoria Exatlon, punctul a trebuit să se rejoace pentru că organizatorii nu le-au putut departaja pe cele două fete, scrie Capital. 

În perioada de aşteptare a deciziei, Giani Kiriţă i-a spus Andreei Arsine că este urâtă şi că se sperie de ea. "Eşti urâtă! Eşti foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viaţa mea!", i-a spus acesta. Concurenta i-a replicat doar că este punctul ei, lăsând-o practic fără reacţie la o asemenea jignire înfiorătoare. Și în trecut Giani Kiriţă a fost taxat de public din cauza vorbelor urâte adresate celorlalţi. Duelul dintre faimoasă şi războinică s-a terminat până la urmă cu bine pentru echipa albastră. Nicoleta Luncă a adus punctul final şi după o serie de şapte înfrângeri, în sfârşit au reuşit şi Războinicii o victorie.

Andreea Arsine (30 ani) este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante. Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km mars). "Chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spunea în urmă cu câteva săptămâni Andreea Arsine, despre participarea ei la „Exatlon”, dar si despre atitudinea ei in fata unei competitii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Sâmbătă, 17 August 2019
155

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.Bodyguard în Clu...

Botoșănean revoltat de un cablu pentru tramvai, care i-ar fi avariat mașina: „Eltrans, să îmi plătești dauna”

Sâmbătă, 17 August 2019
656

Compania de transport local pare să nu mai scape de probleme. Sâmbătă, un tânăr din Botoșani a atras atenția în social media cu privire la o defecțiune în rețeaua de al...

ACUM: Elicopterul SMURD preia o femeie care a suferit un atac vascular cerebral

Sâmbătă, 17 August 2019
854

Un elicopter SMURD a aterizat, în acest moment, la uitatea militară 01189, de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 54 de ani, în stare critică.Pacienta a suferit un atac ...