Cerere în căsătorie la Fontana di Trevi din Roma, cuplu de tineri români aplaudat de sute de turiști! VIDEO

Frumoșii noștri conaționali au fost cuprinși de emoție, iar fericitul eveniment a fost filmat și fotografiat de mai mulți turiști care apoi s-au apropiat de ei pentru a-i felicita și a le arăta imaginile înregistrate cu ei.

Cerere în căsătorie la Fontana di Trevi din Roma, cuplu de tineri români aplaudat de sute de turiști! VIDEO

Propunerea, un sărut și Fontana di Trevi pe fundal, ca într-o frumoasă poveste de dragoste cum se vede numai în filme.

Așa a început drumul spre o viață petrecută împreună pentru un băiat și o fată de origine română cu vârsta în jur de 20 de ani, care au fost astăzi, 17 februarie 2018, în jurul orei 14.00, în centrul atenției a sute de turiști care se aflau la Fontana di Trevi din Roma.

Probabil tânărul român spera să nu fie observat de mulțime când îi cere mâna iubitei sale dar în câteva secunde toți turiștii din jurul fântânei și-au îndreptat cu privirile către ei și au început să-i aplaude, să fluiere și să-i felicite, relatează Rotalianul.com, citand ziarul Il Messaggero.

Frumoșii noștri conaționali au fost cuprinși de emoție iar fericitul eveniment a fost filmat și fotografiat de mai mulți turiști care apoi s-au apropiat de ei pentru a-i felicita și a le arăta imaginile înregistrate cu ei.

Un moment magic pentru cei doi tineri români pe care cu siguranță și-l vor aminti toată viața iar noi nu putem decât să le urăm cu drag o viață fericită împreună, încununată numai de bucurii și împliniri!

VEZI AICI VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...