Ce ușă deschizi mai întâi? - Un test psihologic uimitor

Ce ușă deschizi mai întâi? - Un test psihologic uimitor

Un test psihologic banal, dar care te va uimi pur si simplu prin rezultatele sale si prin ceea ce dezvaluie despre cele mai intime sentimente ale tale.

Imagineaza-ti ca vrei sa intri intr-o camera, iar in jurul tau sunt patru usi: o usa neagra, o usa roz, una alba si una albastra. In ce ordine deschizi cele 4 usi? Care este prima usa pe care o deschizi? Care este cea de-a doua? Cea de-a treia? Cea de-a patra? Noteaza-le ordinea in care le deschizi pe o foaie de hartie.

Fii sincer cu tine. Nu trage cu ochiul la interpretarile noastre inainte de a alege ordinea in care deschizi usile. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai elocvente, este important sa nu trisezi. Dupa ce ai raspuns cerintelor testului, treci la pasul urmator si citeste interpretatile testului.

P.S. Daca nu vrei sa deschizi toate usile, ai acest drept. Poti sa nu le deschizi pe toate. Noteaza-le pe cele pe care le deschizi pe o foaie de hartie, apoi citeste interpretarile de mai jos.

Vezi aici INTERPRETAREA TESTULUI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...