André Rieu, amendă colosală pentru că s-a folosit de copiii români în concerte! VIDEO

André Rieu  a contestat amenda și susține că Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație, întrucât artistul român ar fi responsabil de prestațiile micilor artiști.

André Rieu, amendă colosală pentru că s-a folosit de copiii români în concerte! VIDEO

Casa de producție a muzicianului olandez a contestat marți, 24 octombrie, în fața magistraților Tribunalului Roermond amenda de peste o sută de mii de euro aplicată de Inspecția olandeză a muncii pe motiv că ar fi pus copii minori să muncească.
 
André Rieu s-a trezit amendat pentru prestația cântăreților de nai minori la 7 concerte ținute în vara lui 2015 la Maastricht, scrie presa franceză. Judecătorii au considerat că cei 12 tineri muzicieni de la compania muzicală a virtuosului artist român Gheorghe Zamfir au cântat până la miezul nopții, ori minorii nu au voie să muncească, în acest caz să cânte, decât până la ora 23.
 
În prima instanță André Rieu  a primit o amendă mai mare de 233 de mii de euro, care apoi a fost redusă la jumătate.
 
Avocatul artistului, Sander Lely a susținut că, la ora aceea, copiii au fost pe scenă timp de câteva minute, doar pentru a saluta mulțimea la finalul concertului.

"Este practica obisnuită a lui Andre Rieu de a avea toata lumea pe scenă la finalul serii, pentru a saluta publicul", a declarat Sander Lely.
 
André Rieu  a contestat amenda și susține că Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație, întrucât artistul român ar fi responsabil de prestațiile micilor artiști.
 
Gheorghe Zamfir l-a acompaniat pe celebrul artist olandez în concertele programate în Maastricht, Olanda în 2015. Zamfir a plecat atunci însoţit de taraful său, dar şi de circa 30 de români, dansatori din Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi de micii interpreţi la nai pe care publicul român i-a putut admira concertele ce au avut loc în Piaţa Constituţiei.

SURSA

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...