Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Micuța artistă din Botoșani, care a dat tuturor o lecție de viață, a impresionat juriul Next Star prin vocea sa și prin optimismul cu care știe să întâmpine fiecare zi din viață.

Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Alexandra Chisăliță, fetița care anul trecut și-a donat codițele pentru copiii bolnavi de cancer, a cântat joi seara pe scena Next Star, într-o ediție specială dedicată copiilor cu dizabilități. Chiar dacă situația Alexandrei este foarte gravă, cu un diagnostic sever (paralizie cerebrală infantilă) și care ar fi speriat pe oricine, părinții micuței au făcut totul pentru ca fetița lor să aibă o viață cât mai normală.

Alexandra este elevă a Liceului Tehnologic "Sfântul Stelian" Botoșani, urmând învățământul la domiciliu. Asta chiar dacă la început, pentru a putea scrie literele, mama i-a lipit cu o bandă creienul de degete. Micuța artistă și-a depășit limitele și își urmează pasiunea, ea fiind și cursantă a Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Pe scena Next Star, Alexandra a cântat una dintre melodiile preferate, "Mama mea, icoană sfântă", fiind acompaniată de Taraful Marinache. Reacțiile publicului și aplauzele entuaziaste ale juriului au vorbit de la sine. Alexandra este o luptătoate și un exemplu pentru toți copiii aflați în situații similiare.
 

O altă surpriză oferită de organizatori a fost și faptul că pentru Alexandra, în platoul Next Star, au cântat Proconsul și Teodora Sava, în duet, celebra piesă Cerul.

CITESTE SI ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

"Și câtă emoție a putut să transmită acest copil!", sunt cuvintele cu care au încheiat relatarea despre Alexandra cei de la Next Star.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

"Soluția Schopenhauer", o lecție despre cum să mori înfruntând Viața!

Duminică, 15 Iulie 2018
148

Dincolo de aparenta prețiozitate a titlului, cartea lui Irvin D. Yalom este mai presus de toate un tratat despre iertare, iubire, asumare. Sau despre cum înveți să mori, în vâltoa...

O pastilă amară la suprapreț... de Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
2072

Șase lei. Omul oprește aparatul de taxat și "scoate" suma la rotund, chiar dacă pe aparat mai pâlpâie un rest mic. Îi dau șapte lei. Nu știu cât câștigă...

Bogdan PÎRVU: "Se speculează mult, oameni care nu sunt neapărat specialişti îşi dau cu părerea despre Eminescu"

Marţi, 10 Iulie 2018
758

Scriitorul Mircea Radu Iacoban aduce în atenție, din nou, boala lui Eminescu. "După editarea volumului colectiv coordonat de acad. Eugen Simion, discuţiile nu par a mai avea rost, c...