Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Micuța artistă din Botoșani, care a dat tuturor o lecție de viață, a impresionat juriul Next Star prin vocea sa și prin optimismul cu care știe să întâmpine fiecare zi din viață.

Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Alexandra Chisăliță, fetița care anul trecut și-a donat codițele pentru copiii bolnavi de cancer, a cântat joi seara pe scena Next Star, într-o ediție specială dedicată copiilor cu dizabilități. Chiar dacă situația Alexandrei este foarte gravă, cu un diagnostic sever (paralizie cerebrală infantilă) și care ar fi speriat pe oricine, părinții micuței au făcut totul pentru ca fetița lor să aibă o viață cât mai normală.

Alexandra este elevă a Liceului Tehnologic "Sfântul Stelian" Botoșani, urmând învățământul la domiciliu. Asta chiar dacă la început, pentru a putea scrie literele, mama i-a lipit cu o bandă creienul de degete. Micuța artistă și-a depășit limitele și își urmează pasiunea, ea fiind și cursantă a Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Pe scena Next Star, Alexandra a cântat una dintre melodiile preferate, "Mama mea, icoană sfântă", fiind acompaniată de Taraful Marinache. Reacțiile publicului și aplauzele entuaziaste ale juriului au vorbit de la sine. Alexandra este o luptătoate și un exemplu pentru toți copiii aflați în situații similiare.
 

O altă surpriză oferită de organizatori a fost și faptul că pentru Alexandra, în platoul Next Star, au cântat Proconsul și Teodora Sava, în duet, celebra piesă Cerul.

CITESTE SI ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

"Și câtă emoție a putut să transmită acest copil!", sunt cuvintele cu care au încheiat relatarea despre Alexandra cei de la Next Star.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Memoria zilei: Stela Covaci, un destin cât o istorie!

Luni, 22 Octombrie 2018
266

S-a născut pe 13 martie 1935, la Rădăuţi-Prut, în județul Botoşani, într-o familie de oameni vrednici și muncitori. Mama Eleonora (născută Râşcanu) era brodeză. Tatăl, Pa...

Corneliu GHEORGHIU, "copilul-minune" din interbelicul botoșănean: "Orașul meu natal a fost totdeauna cu mine, în sufletul meu!"

Duminică, 21 Octombrie 2018
1295

O întoarcere în interbelicul românesc înseamnă, mai presus de toate, artă, muzică, literatură, elită, universalitate. Iar Botoșanii anilor 30 nu erau cu nimic mai prejos....

Acuzații grave la adresa unui inspector școlar: "Este strigător la cer ca un inspector școlar să profite ani de zile de handicapul unui copil"

Vineri, 19 Octombrie 2018
19350

O mamă își caută dreptatea după ce a aflat că, lună de lună, timp de trei ani, un profesor a încasat bani de pe urma fetiței cu dizabilități care ar fi trebuit să beneficieze de...