Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Micuța artistă din Botoșani, care a dat tuturor o lecție de viață, a impresionat juriul Next Star prin vocea sa și prin optimismul cu care știe să întâmpine fiecare zi din viață.

Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Alexandra Chisăliță, fetița care anul trecut și-a donat codițele pentru copiii bolnavi de cancer, a cântat joi seara pe scena Next Star, într-o ediție specială dedicată copiilor cu dizabilități. Chiar dacă situația Alexandrei este foarte gravă, cu un diagnostic sever (paralizie cerebrală infantilă) și care ar fi speriat pe oricine, părinții micuței au făcut totul pentru ca fetița lor să aibă o viață cât mai normală.

Alexandra este elevă a Liceului Tehnologic "Sfântul Stelian" Botoșani, urmând învățământul la domiciliu. Asta chiar dacă la început, pentru a putea scrie literele, mama i-a lipit cu o bandă creienul de degete. Micuța artistă și-a depășit limitele și își urmează pasiunea, ea fiind și cursantă a Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Pe scena Next Star, Alexandra a cântat una dintre melodiile preferate, "Mama mea, icoană sfântă", fiind acompaniată de Taraful Marinache. Reacțiile publicului și aplauzele entuaziaste ale juriului au vorbit de la sine. Alexandra este o luptătoate și un exemplu pentru toți copiii aflați în situații similiare.
 

O altă surpriză oferită de organizatori a fost și faptul că pentru Alexandra, în platoul Next Star, au cântat Proconsul și Teodora Sava, în duet, celebra piesă Cerul.

CITESTE SI ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

"Și câtă emoție a putut să transmită acest copil!", sunt cuvintele cu care au încheiat relatarea despre Alexandra cei de la Next Star.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Dr. OLGA MANDACHE: "Nu se poate medicină fără Dumnezeu. În fața unui bolnav ești ca în fața unei cărți"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
610

Doamna doctor este, la 83 de ani, un om care a călătorit prin veac parcă anume spre a culege frumusețile timpului. Privindu-i chipul, nu știi ce o locuiește mai mult: pacea privirii, neliniștea...

A fi sau a nu fi poet(ă). De la cultura națională la cultura bunului simț... literar!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1431

Medeea Iancu a șocat poețimea limbii române, a oripilat sămănătorii de cultură. Poeții mari și scriitorimea înaltă, criticii și făcătorii de direcții literare prezenți luni, ...

ZIUA CULTURII NAŢIONALE fără Eminescu? Academia Română face un pas către normalitate!

Duminică, 14 Ianuarie 2018
631

15 ianuarie este, pentru România, ziua în care - la Botoșani - s-a născut Mihai Eminescu. "Omul deplin al culturii", grandios şi necuprins, nepereche şi melancolic. Comunişt...