Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Micuța artistă din Botoșani, care a dat tuturor o lecție de viață, a impresionat juriul Next Star prin vocea sa și prin optimismul cu care știe să întâmpine fiecare zi din viață.

Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Alexandra Chisăliță, fetița care anul trecut și-a donat codițele pentru copiii bolnavi de cancer, a cântat joi seara pe scena Next Star, într-o ediție specială dedicată copiilor cu dizabilități. Chiar dacă situația Alexandrei este foarte gravă, cu un diagnostic sever (paralizie cerebrală infantilă) și care ar fi speriat pe oricine, părinții micuței au făcut totul pentru ca fetița lor să aibă o viață cât mai normală.

Alexandra este elevă a Liceului Tehnologic "Sfântul Stelian" Botoșani, urmând învățământul la domiciliu. Asta chiar dacă la început, pentru a putea scrie literele, mama i-a lipit cu o bandă creienul de degete. Micuța artistă și-a depășit limitele și își urmează pasiunea, ea fiind și cursantă a Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Pe scena Next Star, Alexandra a cântat una dintre melodiile preferate, "Mama mea, icoană sfântă", fiind acompaniată de Taraful Marinache. Reacțiile publicului și aplauzele entuaziaste ale juriului au vorbit de la sine. Alexandra este o luptătoate și un exemplu pentru toți copiii aflați în situații similiare.
 

O altă surpriză oferită de organizatori a fost și faptul că pentru Alexandra, în platoul Next Star, au cântat Proconsul și Teodora Sava, în duet, celebra piesă Cerul.

CITESTE SI ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

"Și câtă emoție a putut să transmită acest copil!", sunt cuvintele cu care au încheiat relatarea despre Alexandra cei de la Next Star.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Marcel Iureș și Serge Ioan Celibidache, la Cinema Unirea Botoșani, proiecție specială a filmului "Octav"! FOTO

Duminică, 19 Noiembrie 2017
834

Public, emoție, copilărie, sensibilitate, un film despre România frumoasă, un actor fascinat de propriul personaj și un regizor îndrăgostit de țara lui și a părinților săi!Pi...

La mulți ani, Elena Cardaș! "Nu există facultate de făcut scriitori. Scrisul este un mister!"

Miercuri, 15 Noiembrie 2017
1975

Există oameni care au puterea de a se situa în fața propriului destin și de a-și trăi mai departe faptele cu detașare și firească înțelegere a lumescului. Extraordinarul se î...

Caravana UAIC ajunge în peste 150 de licee din țară pentru a prezenta elevilor oportunitățile de studiu

Marţi, 14 Noiembrie 2017
191

În perioada noiembrie 2017 - mai 2018, Caravana UAIC, formată din studenți şi profesori de la cele 15 facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și re...