Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

 Angajare de clovn, regia Volin Costin  

In perioada 27-28 octombrie 2009, Teatrul Mihai Eminescu Botosani organizeaza "Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti", actorii botosaneni prezentandu-se in Capitala cu doua reprezentatii de facturi diferite, spectacole care se vor a fi embleme artistice ale Teatrului Mihai Eminescu.

Marti, 27 octombrie, ora 19.30, bucurestenii sunt invitati la spectacolul "O poveste foarte simpla", in regia georgianului Andro Enukidze.

Miercuri, 28 octombrie, la aceeasi ora, Teatrul Mihai Eminescu prezinta spectacolul "Angajare de clovn", regizat de Volin Costin.

Spectacolele programate in cadrul "Zilelor Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti" se vor desfasura la Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Această microstagiune reprezintă un proiect al Asociaţiei Culturale  Amfiteatru – 2006, în parteneriat cu Teatrul Mihai Eminescu, finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România este în semifinalele EURO U21! Urmează meciul cu Germania

Luni, 24 Iunie 2019
493

România s-a calificat în semifinalele EURO U21, după remiza cu Franța. Odată cu acest rezultat, românii antrenati de Mirel Radoi și-au asigurat și calificarea la Jocurile O...

Botoșănean mort într-un cumplit accident în Franța: Spulberat cu 110 km/h!

Luni, 24 Iunie 2019
1711

Un accident mortal a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 10.00, în apropiere de Offekerque. Un român, în vârstă de 19 ani, a fost spulbe...

Premiul I la etapa naţională a unui concurs pe tema protecţiei consumatorului, obţinut de elevi din regiunea N-E - FOTO

Luni, 24 Iunie 2019
263

În perioada 16-21 iunie 2019, la Eforie Sud, a avut loc etapa naţională a concursului pe tema protecţiei consumatorului "Alege! Este dreptul tău", organizat de ANPC în parten...