Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti

 Angajare de clovn, regia Volin Costin  

In perioada 27-28 octombrie 2009, Teatrul Mihai Eminescu Botosani organizeaza "Zilele Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti", actorii botosaneni prezentandu-se in Capitala cu doua reprezentatii de facturi diferite, spectacole care se vor a fi embleme artistice ale Teatrului Mihai Eminescu.

Marti, 27 octombrie, ora 19.30, bucurestenii sunt invitati la spectacolul "O poveste foarte simpla", in regia georgianului Andro Enukidze.

Miercuri, 28 octombrie, la aceeasi ora, Teatrul Mihai Eminescu prezinta spectacolul "Angajare de clovn", regizat de Volin Costin.

Spectacolele programate in cadrul "Zilelor Teatrului Mihai Eminescu la Bucuresti" se vor desfasura la Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Această microstagiune reprezintă un proiect al Asociaţiei Culturale  Amfiteatru – 2006, în parteneriat cu Teatrul Mihai Eminescu, finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
5

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
486

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
154

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...