VINERI: "Cântec de Crăciun" cu Aurel Moldoveanu, la Botoşani

VINERI: "Cântec de Crăciun" cu Aurel Moldoveanu, la Botoşani
Turneul naţional de colinde, Decembrie 2011 – AUREL MOLDOVEANU, va include şi oraşul Botoşani, graţie dorinţei şi efortului prietenilor lui din frumoasa noastră aşezare moldavă.

Într-o locaţie somptuoasă Tex Café Lounge, artistul va reclădi, în seara zilei de 23 decembrie, atmosfera plină de evlavie şi emoţie a colindelor şoptite la gura sobei, transmit organizatorii evenimentului.

Vor fi colinde şi cântece de iarnă compuse de către cantautorul Aurel Moldoveanu, care vor exprima bucuria de a petrece seara de dinaintea Ajunului de Crăciun împreună cu publicul botoşănean.

Recitalul va fi urmat de lansarea albumului "Cântec de Crăciun" şi o sesiune de autografe, seara încheindu-se cu ciocnirea unei cupe de şampanie.

În deschidere vor colinda Trupa ICARUS (din cadrul Asociaţiei culturale Vis de Artist) şi cantautoarea adolescentă Daniela Bejinariu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beat și cu tupeu: A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei!

astăzi, 10:27
184

Botoșăneanul în vârstă de 38 de ani a fost tras pe dreapta, rezultatul etilotestului indicând starea de ebrietate a șoferului. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat recoltarea&nb...

Conferința "1918: victoria geografiei asupra istoriei nedrepte", la Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani

astăzi, 10:04
30

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii "Mihai Eminescu" inițiază seria de conferințe dedicate Unirii de la 1918, simbolic, în data de 27 martie, câ...

Avertisment pentru conducătorii auto! Ninsori abundente în Moldova!

astăzi, 09:54
489

Dacă plecați la drum, asigurați-vă că aveți asupra voastră un număr de telefon la care să aflați datele actualizate despre starea vremii și a carosabilului.Începând din noap...