VINERI: "Cântec de Crăciun" cu Aurel Moldoveanu, la Botoşani

VINERI: "Cântec de Crăciun" cu Aurel Moldoveanu, la Botoşani
Turneul naţional de colinde, Decembrie 2011 – AUREL MOLDOVEANU, va include şi oraşul Botoşani, graţie dorinţei şi efortului prietenilor lui din frumoasa noastră aşezare moldavă.

Într-o locaţie somptuoasă Tex Café Lounge, artistul va reclădi, în seara zilei de 23 decembrie, atmosfera plină de evlavie şi emoţie a colindelor şoptite la gura sobei, transmit organizatorii evenimentului.

Vor fi colinde şi cântece de iarnă compuse de către cantautorul Aurel Moldoveanu, care vor exprima bucuria de a petrece seara de dinaintea Ajunului de Crăciun împreună cu publicul botoşănean.

Recitalul va fi urmat de lansarea albumului "Cântec de Crăciun" şi o sesiune de autografe, seara încheindu-se cu ciocnirea unei cupe de şampanie.

În deschidere vor colinda Trupa ICARUS (din cadrul Asociaţiei culturale Vis de Artist) şi cantautoarea adolescentă Daniela Bejinariu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

astăzi, 18:37
34

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

astăzi, 17:43
258

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...

Amplasament găsit pentru amenajarea unui heliport la Botoşani

astăzi, 15:53
1105

Locul propus pentru a fi amenajat în acest sens este în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii renunţând la un loc de antrenament pentru ca acest heliport s...