Vineri: Festivalul "Cantecului, Jocului, Portului Popular si Mestesugurilor"

Vineri: Festivalul "Cantecului, Jocului, Portului Popular si Mestesugurilor"
Festivalul "Cantecului, Jocului, Portului Popular si Mestesugurilor" are loc pe Pietonalul Unirii din municipiul Botosani, in perioada 2 – 4 august 2013.  

Cea de a VIII-a editie a Festivalului "Cantecului, Jocului, Portului Popular si Mestesugurilor" este organizata de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani, sub egida Consiliului Judetean Botosani si cu sprijinul Primariei Botosani, eveniment care include "Targul Mesterilor Populari", Festivalul Coregrafic "Vasile Andriescu" si Festivalul Fanfarelor.  

"Targul Mesterilor Populari" va fi deschis de vineri pana duminica, intre orele 10:00 si 19:00. Au fost invitati sa participe mesteri populari din judetele: Maramures, Prahova, Iasi, Covasna, Harghita, Suceava, Vaslui, Bistrita-Nasaud, Neamt, Mures si Botosani.  

Festivalul Coregrafic "Vasile Andriescu" se va desfasura in aceeasi perioada, intre orele 17:00 – 21:00, si va aduce pe scena formatii muzical-coregrafice din judetele Olt, Brasov, Constanta, Maramures, Botosani si din Republica Molddova.  

Festivalul Fanfarelor va debuta duminica, la ora 10:00, cu o parada pe traseul: Casa Tineretului – Marchian – Nicolae Iorga – Calea Nationala – Cuza Voda – Pietonalul Unirii, unde va avea loc si spectacolul oferit de fanfarele din Mileanca, Hudesti, Cordareni, Candesti, Suharau, Scheia Stamate – Fantanele (Suceava) si Fanfara Palatului Copiilor Botosani.  

Deschiderea oficiala a Festivalului "Cantecului, Jocului, Portului Popular si Mestesugurilor" va avea loc vineri, 2 august, la ora 12:30.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...