VIDEO "Floarea dorului": Lansare de disc în Parcul Eminescu!

VIDEO "Floarea dorului": Lansare de disc în Parcul Eminescu!
De circa 6 ani își petrece copilăria în cântec participând la concursurile muzicale din orașul nostru și din țară și bucurând inimile copiilor, ale părinților și ale bunicilor cu glasul ei special.

 Încă din primii ani de cântec, Amalia Hrom a fost comparată cu mai celebra Mirabela Dauer pentru vocea care iese în evidență dintr-o mulțime de copii care cântă. Copila care va implini in curand 12 ani își lansează duminică al treilea album. De data aceasta, cu piese românești, cu influențe folclorice.

Cei care au participat de-a lungul timpului la spectacolele grupului Cheia Sol din care face parte și ea știu că micuța Amalia cântă și muzică ușoară, și muzică populară. Discul pe care îl va lansa alături de colegii ei din grupul Cheia Sol se numește "Floarea dorului" și cuprinde 14 melodii.

Este un material de promovare care va fi oferit tuturor celor care duminică vor veni în parc la spectacolele organizate în cadrul proiectului "Vara în acorduri muzicale" derulat de Asociația Cheia Sol și finanțat de Primăria Botoșani. Amalia va cânta melodii de pe discul proaspăt lansat și va acorda autografe tuturor celor care vor fi alături de ea într-o după-amiază atât de specială.
Printre premiile cele mai recente obținute de micuța artistă se numără premiul I la Festivalul Internațional "Music for all" în 2014 și premiul I la Festivalul Internațional "Beyond Borders" de la Chișinău, tot anul trecut.  (Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
344

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
106

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
319

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...