VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"

VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"
"Tu cum te simti, române? Poate asta ar trebui sa fie intrebarea tuturor oamenilor care isi celebreaza patria pe 1 Decembrie. Acesta este modul in care ne simtim noi, laurienii", este mesajul transmis de elevii Colegiului Național "A.T.Laurian" Botoșani, care au realizat un filmuleț cu imagini din școala lor, dedicat Zilei Naționale a României.

"Poate nu suntem cei mai puternici, dar nici cei mai slabi. Avem cele mai intinse privelisti, mai mult decat poate cuprinde ochiul, si mereu ne schimbam privirea. Dintr-o casa in copac ne putem arunca intr-o balta calda, din muntii semeti ne putem infrupta din abisul marii. Intr-o zi suntem buni, intr-o zi suntem suparati. Cine este mereu acolo, pentru noi toti? Raspunsul il avem in noi de ceva vreme: draga noastra mama, Romania. Ne-am nascut aici, traim aici, ne gasim salasul si locul sacru pe aceste pamanturi, aici vom ramane si in continuare", ne spun elevii colegiului botosanean.

Împreună cu corpul profesoral, elevii și membrii Consiliului Școlar al Elevilor, Colegiul National "A.T.Laurian" a intreprins o campanie de promovare a importantei cunoasterii radacinilor românești si de dezvoltare a constiintei nationale.

"Urările călduroase, venite din partea domnilor directori, a profesorilor și membrilor Consiliului Școlar au fost surprinse într-un videoclip. Din suflet, Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani vă spune: La multi ani, romane! La multi ani, Romania!", este finalul mesajului transmis pe adresa redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

astăzi, 19:16
46

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de produc...

Iohannis a promulgat legea: Persoanele care refuză un loc de muncă vor pierde ajutorul social!

astăzi, 18:25
909

Președintele Klaus Iohannis a promulgat modificările la legea 416/2001 privind venitul minim garantat. Conform noilor prevederi, persoanele care refuză un loc de muncă oferit vor pierde ajutorul s...

Protestul diasporei din 10 august nu a primit aviz de la Primaria Capitalei!

astăzi, 17:54
147

Mult anuntatul protest al diasporei programat pentru 10 august nu a primit avizul Primariei Capitalei. "Dupa lungi insistente, in sfarsit am primit un raspuns referitor la cererea facuta cat...