VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"

VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"
"Tu cum te simti, române? Poate asta ar trebui sa fie intrebarea tuturor oamenilor care isi celebreaza patria pe 1 Decembrie. Acesta este modul in care ne simtim noi, laurienii", este mesajul transmis de elevii Colegiului Național "A.T.Laurian" Botoșani, care au realizat un filmuleț cu imagini din școala lor, dedicat Zilei Naționale a României.

"Poate nu suntem cei mai puternici, dar nici cei mai slabi. Avem cele mai intinse privelisti, mai mult decat poate cuprinde ochiul, si mereu ne schimbam privirea. Dintr-o casa in copac ne putem arunca intr-o balta calda, din muntii semeti ne putem infrupta din abisul marii. Intr-o zi suntem buni, intr-o zi suntem suparati. Cine este mereu acolo, pentru noi toti? Raspunsul il avem in noi de ceva vreme: draga noastra mama, Romania. Ne-am nascut aici, traim aici, ne gasim salasul si locul sacru pe aceste pamanturi, aici vom ramane si in continuare", ne spun elevii colegiului botosanean.

Împreună cu corpul profesoral, elevii și membrii Consiliului Școlar al Elevilor, Colegiul National "A.T.Laurian" a intreprins o campanie de promovare a importantei cunoasterii radacinilor românești si de dezvoltare a constiintei nationale.

"Urările călduroase, venite din partea domnilor directori, a profesorilor și membrilor Consiliului Școlar au fost surprinse într-un videoclip. Din suflet, Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani vă spune: La multi ani, romane! La multi ani, Romania!", este finalul mesajului transmis pe adresa redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1932

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
248

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
158

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...