VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"

VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"
"Tu cum te simti, române? Poate asta ar trebui sa fie intrebarea tuturor oamenilor care isi celebreaza patria pe 1 Decembrie. Acesta este modul in care ne simtim noi, laurienii", este mesajul transmis de elevii Colegiului Național "A.T.Laurian" Botoșani, care au realizat un filmuleț cu imagini din școala lor, dedicat Zilei Naționale a României.

"Poate nu suntem cei mai puternici, dar nici cei mai slabi. Avem cele mai intinse privelisti, mai mult decat poate cuprinde ochiul, si mereu ne schimbam privirea. Dintr-o casa in copac ne putem arunca intr-o balta calda, din muntii semeti ne putem infrupta din abisul marii. Intr-o zi suntem buni, intr-o zi suntem suparati. Cine este mereu acolo, pentru noi toti? Raspunsul il avem in noi de ceva vreme: draga noastra mama, Romania. Ne-am nascut aici, traim aici, ne gasim salasul si locul sacru pe aceste pamanturi, aici vom ramane si in continuare", ne spun elevii colegiului botosanean.

Împreună cu corpul profesoral, elevii și membrii Consiliului Școlar al Elevilor, Colegiul National "A.T.Laurian" a intreprins o campanie de promovare a importantei cunoasterii radacinilor românești si de dezvoltare a constiintei nationale.

"Urările călduroase, venite din partea domnilor directori, a profesorilor și membrilor Consiliului Școlar au fost surprinse într-un videoclip. Din suflet, Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani vă spune: La multi ani, romane! La multi ani, Romania!", este finalul mesajului transmis pe adresa redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

astăzi, 18:21
1895

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

astăzi, 17:46
1959

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...

Incendiu puternic! Apartament cuprins de flăcări într-un bloc din Botoşani, persoane inconştiente transportate la spital! FOTO

astăzi, 17:42
6021

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii se aflau în apartamentul situat la parterul unui bloc de pe Aleea Nouă.. Aceştia au ieşit pe casa scării şi au cerut ajutor. Aler...