VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"

VIDEO Cum văd "laurienii" Ziua de 1 Decembrie: Mesaj către românii de pretutindeni, de la Colegiul Național "A.T.Laurian"
"Tu cum te simti, române? Poate asta ar trebui sa fie intrebarea tuturor oamenilor care isi celebreaza patria pe 1 Decembrie. Acesta este modul in care ne simtim noi, laurienii", este mesajul transmis de elevii Colegiului Național "A.T.Laurian" Botoșani, care au realizat un filmuleț cu imagini din școala lor, dedicat Zilei Naționale a României.

"Poate nu suntem cei mai puternici, dar nici cei mai slabi. Avem cele mai intinse privelisti, mai mult decat poate cuprinde ochiul, si mereu ne schimbam privirea. Dintr-o casa in copac ne putem arunca intr-o balta calda, din muntii semeti ne putem infrupta din abisul marii. Intr-o zi suntem buni, intr-o zi suntem suparati. Cine este mereu acolo, pentru noi toti? Raspunsul il avem in noi de ceva vreme: draga noastra mama, Romania. Ne-am nascut aici, traim aici, ne gasim salasul si locul sacru pe aceste pamanturi, aici vom ramane si in continuare", ne spun elevii colegiului botosanean.

Împreună cu corpul profesoral, elevii și membrii Consiliului Școlar al Elevilor, Colegiul National "A.T.Laurian" a intreprins o campanie de promovare a importantei cunoasterii radacinilor românești si de dezvoltare a constiintei nationale.

"Urările călduroase, venite din partea domnilor directori, a profesorilor și membrilor Consiliului Școlar au fost surprinse într-un videoclip. Din suflet, Colegiul Național "A.T.Laurian" Botoșani vă spune: La multi ani, romane! La multi ani, Romania!", este finalul mesajului transmis pe adresa redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

astăzi, 15:16
273

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.„Am ales să deschidem ...

Şeful contabililor, despre transferul contribuţiilor: "Nu vor fi creşteri şi nici scăderi semnificative. Costurile cu forţa de muncă rămân aproape constante"

astăzi, 14:48
321

Gheorghe Sorescu susţine că aceste modificări aduc o răspundere mai mare firmelor, în sensul în care devine infracţiune neplata contribuţiilor cu reţinere la sursă. De ase...

Zeci de şoferi vitezomani surprinşi de aparatul radar pe şoselele judeţului! Poliţiştii au aplicat amenzi şi au reţinut mai multe permise

astăzi, 14:47
335

În perioada 17-19 noiembrie 2017, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoşani, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au desfăşur...