Vezi oferta de filme la Cinema Unirea Botosani! VIDEO

Vezi oferta de filme la Cinema Unirea Botosani! VIDEO
Vineri, 19 iulie, la Cinema Unirea este programat filmul "Marele Gatsby", de la orele 14.00, 16.00, 18.00 si 20.00.   

Sambata, 20 iulie, copiii sunt asteptati sa urmareasca filmul "Kung Fu Panda 2", de la ora 11.00.  La ora 14.00 este programat filmul "Aventurile lui Tin Tin", iar de la orele 16.00, 18.00 si 20.00 ruleaza filmul "Marele Gatsby".   

Duminica, 21 iulie, sunt anuntate filmele "Madagasar 3", de la ora 11.00, "Hotel Transilvania", la ora 14.00, si "Marele Gatsby", la orele 16.00, 18.00 si 20.00.    

"Marele Gatsby", un film in regia lui Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire.

 Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului "Marele Gatsby", scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby.     

Marele Gatsby urmăreşte povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei şi a înfloririi bursei. În căutarea visului american, Nick ajunge să locuiască vizavi de petrecăreţul milionar misterios Jay Gatsby şi dincolo de golf de verişoara lui, Daisy, şi de soţul ei afemeiat, cu sânge albastru, Tom Buchanan. Nick intră în lumea celor bogaţi, a iluziilor, iubirilor şi decepţiilor lor. Nick, ca un observator al lumii noi în care a pătruns, scrie o poveste despre dragostea neîmplinită.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
108

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
361

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
331

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...