Vezi ce concurenti au intrat in cea de-a doua seara de concurs a Festivalului "Muzica pentru toti". Un moldovean a ridicat in picioare publicul - GALERIE FOTO, VIDEO

Vezi ce concurenti au intrat in cea de-a doua seara de concurs a Festivalului "Muzica pentru toti". Un moldovean a ridicat in picioare publicul - GALERIE FOTO, VIDEO
Sambata seara a avut loc cea de-a doua seara de concurs a Festivalului International "Muzica pentru toti", organizat de Asociatia "Cheia Sol" si coordonat de prof. Oana Puscasu.

Ultima seara de concurs putem spune ca a fost seara melodiilor interpretate in limbi straine, pentru ca au fost multe piese in limba rusa, in limba ucraineana, dar si in engleza.

Gazdele festivalului au fost la fel ca in prima seara, actorul Marius Rusu si Ana Lhea Arcaleanu.



A venit randul copiilor de la categoria 8-10 ani sa intre in concurs si prima care a urcat pe scena a fost chiar prezentatoarea Ana Lhea. Au urmat Stefana Tincu, Amalia Hrom, Tudor Moldovanu, Larisa Ailoaie, care a surprins cu piesa ei in limba rusa, Alexia Pughiuc si Alisa Fiodorova.

La cea de-a doua categorie a serii au intrat copiii cu varstele intre 11 si 13 ani, iar prima interpreta, Miruna Oniciuc, ne-a introdus in "Lumea basmelor".

A urmat Georgiana Zbant, dupa care Gabriel Nebunu din Republica Moldova a cantat o batuta care a starnit ropote de aplauze din sala.

Cu un farmec aparte, Gabriel a reusit sa-i ridice in picioare pe spectatorii prezenti in sala Teatrului Mihai Eminescu din Botosani.



Tot la categoria 11-13 ani a cantat si Andreea Prisacariu, dar si Isabela Pamparau cu piesa "Mocirita". A urmat Emilia Nicorici, dupa care finalista de la Next Star, Oana Tabultoc, a intrat pe scena cu melodia cu care a cucerit juriul de la Antena 1, "Lyubov".

Ultimele doua concurente de la aceasta categorie de varsta au fost Ekaterina Sergheev si Kalancea Hanna Maria, ambele din Cernauti, Ucraina.



Ultima categorie de varsta a fost la fel ca si in prima seara de concurs, categoria 14-18 ani, acolo unde sunt cei mai multi concurenti.

Perla Scripcariu, Costinel Balan, Aleksandra Ionascu, Diana Cozma, Miruna Buza, Valentina Manole, Diana Caldararu, Emanuela Seremet si Odorica Bosta lupta pentru marele premiu alaturi de concurentii de vineri seara.

La final, piticii din "Cheia Sol Junior" ne-au adus aminte de copilarie si de scoala, cu cateva melodii specifice varstei.

Duminica seara, de la ora 18:00, va avea loc Gala Laureatilor la acest festival, iar intrarea este libera.

GALERIE FOTO:

























































APASA AICI SI VEZI TOATE FOTOGRAFIILE!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
72

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
521

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
178

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...