Ventrilocul Eduard Sandu a intrat în finala "Românii au talent" VIDEO

Ventrilocul Eduard Sandu a intrat în finala "Românii au talent" VIDEO
Printre cei 12 concurenţi care au revenit în faţa juriului şi a publicului de la "Românii au talent" s-a aflat şi EDUARD ANDREI SANDU, fost actor al Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Ventrilocul a urcat pe scenă însoţit de păpuşa pe nume "Nea Alecu", alături de care şi-a prezentat numărul artistic.
 
Dialogul a amuzat copios juriul: "Eu chiar cred că merită toate voturile din lume. Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere pe care le-am văzut până acum!", a zis Andra.
 
"Eu sunt sigur că veţi ajunge în finală!", a adăugat Mihai Petre.

Eduard Sandu a fost cel de-al doilea ales, dupa preferintele publicului, el fiind votat alaturi de numarul cu câini al lui Bruno Iacobeț.

Pentru al treilea număr calificat în Finala din 10 mai, juriul a ales Trupa Florea.

In ultima semifinală de la Romanii au talent s-a prezentat si contorsionistul DARIUS BULZAN, nascut in Botosani. El a pregătit un număr scurt, însă impresionant. "Darius, felicitări corpului tău... poate să facă orice. E fantastic ce faci!", a spus Mihai Petre la final, arătând că talentul adolescentului este cu adevărat special.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
521

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
93

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...