Un fost actor al Teatrului Mihai Eminescu Botosani, primul ventriloc din Romania! VIDEO

Un fost actor al Teatrului Mihai Eminescu Botosani, primul ventriloc din Romania! VIDEO
Un fost actor al Teatrului Mihai Eminescu din Botosani este primul ventriloc din Romania, numerele sale alaturi de "Romeo" fiind extrem de apreciate!

Eduard Sandu, cu numele de scena Eduard Andrei, a avut deja spectacole exceptionale, el bucurandu-se si de prima invitatie la televiziune, unde a vorbit despre pasiunea sa. (N.R. Ventriloc: Persoană care poate rosti cuvintele fără a misca buzele si fără a deschide gura, dând impresia că vorbeste din abdomen).

Chiar daca este iesean, Eduard Sandu nu a ezitat sa se identifice in fata moderatorului emisiunii Late Night Show de la Antena 2, actorul Andrei Duban, ca fiind din Botosani, unde a activat ani intregi pe scena teatrului.

Eduard Sandu este nimeni altul decat stranepotul marelui actor Miluta Gheorghiu.

Educat in scoala ieseana, Eduard Sandu a pus caramida pe caramida la temelia scenei, intru recunoasterea sa! S-a nascut pe 2 decembrie 1979. A urmat Liceul Teoretic Al.I.Cuza Iasi, apoi Universitatea de Arte George Enescu Iasi, Facultatea de Teatru, clasa prof. univ. Emil Coseru, absolvind in 2003.

Eduard Sandu a demisionat de la Teatrul Mihai Eminescu in anul 2011, in prezent el activand in Bucuresti.

VEZI AICI IMAGINILE CU EDUARD ANDREI SI ROMEO - De la minutul 33!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
76

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
535

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
186

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...