ULTIMA zi de înscriere la Festivalul-concurs naţional de interpretare a piesei de teatru într-un act "Mihail Sorbul"!

ULTIMA zi de înscriere la Festivalul-concurs naţional de interpretare a piesei de teatru într-un act "Mihail Sorbul"!
15 octombrie este ultima zi de înscriere la Festivalul-concurs naţional de interpretare a piesei de teatru într-un act "Mihail Sorbul", ediţia a XXIV-a, care se va desfăşura la Botoşani, în perioada 7 - 9 noiembrie 2014.

Având în vedere punerea în evidenţă a celor mai valoroase formaţii de amatori, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, cu sprijinul Consiliului Judeţean Botoşani, în colaborare cu Primăria Săveni organizează cea de a XXIV - a ediţie a Festivalului – concurs naţional de interpretare a piesei de teatru într-un act "Mihail Sorbul". Actuala ediţie va avea loc în perioada  7 - 9 noiembrie 2014 la Botoşani, în sala Teatrului pentru copii şi tineret "Vasilache".

La concurs pot participa una sau două formaţii din fiecare judeţ al ţării cât şi formaţii de teatru de amatori din Republica Moldova şi Ucraina.
            
In vederea repertoriului, organizatorii nu impun nicio restricţie tematică, în afara genului specificat în titulatură – piesă de teatru într-un act. In acest sens, timpul unei reprezentaţii nu trebuie să depăşească 30-40 de minute.
            
Menţionăm că organizatorii pot pune la dispoziţie trupelor de teatru de amatori piese de teatru într-un act premiate la ediţiile precedente ale Festivalului concurs naţional de creaţie a piesei de teatru într-un act "Mihail Sorbul". Aceste piese le puteţi procura la cerere, de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, din momentul primirii regulamentului şi a fişei de înscriere.
            
Inscrierea la concurs se face pe bază de fişă de înscriere, conform anexei, până la data de 15 octombrie 2014, pe adresa: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, Str. Unirii nr. 10, cod 710233. Relaţii la telefon 0231/515448, fax 0231/536322, e-mail: centrul_creaţiei_botosani@yahoo.com.
            
Juriul, format din personalităţi marcante ale culturii române, va acorda următoarele premii:
-Premiul I (trofeul festivalului) - 2.500  lei
-Premiul pentru regie - 1.500   lei
-Premiul pentru interpretarea unui rol feminin - 1.000   lei
-Premiul pentru interpretarea unui rol masculin - 1.000   lei
-Premiul pentru interpretarea unui rol episodic - 750   lei
-Premiul special 500 lei
-Menţiuni – 3 x 100  lei - 300    lei

Juriul, de comun acord cu organizatorii , are latitudinea să redistribuie ordinea şi valoarea premiilor.

Organizatorii vor asigura masa şi cazarea tuturor participanţilor în perioada desfăşurării festivalului- concurs.

VEZI AICI FISA DE INSCRIERE!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Asociaţia Colegiul Pacienţilor şi-a deschis sucursală şi la Botoşani

astăzi, 12:06
5

Asociatia Colegiul Pacientilor este o organizație nonguvernamentală (ONG) cu reprezentativitate  națională, cu peste 6000 de membri, născută din dorința de a pune interesele oame...

Consiliul Judeţean angajează avocaţi la Nova Apaserv pentru a da în judecată fostul director!

astăzi, 11:40
55

Reprezentanţii societăţii au motivat că în prezent activează trei jurişti, care sunt încadraţi în compartimentele Recuperări Creanţe, Monitorizarea Performanţelor Fina...

Kovesi: Ma voi prezenta, oricand este nevoie, sa raspund, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate de ministrul Justitiei

astăzi, 10:30
164

Laura Codruta Kovesi spune ca va raspunde tututor acuzatiilor facute de Tudorel Toader, care a cerut joi seara revocarea procurorului-sef al Directiei Nagtionale Anticoruptie."Voi urma proced...