TUDOR GHEORGHE la Botosani: "Chemarea pasarii de acasa"

TUDOR GHEORGHE la Botosani: "Chemarea pasarii de acasa"
Dupa succesul inregistrat cu "Stagiunea permanentelor frumuseti", Tudor Gheorghe a inclus Botosaniul in noul turneu, "Chemarea pasarii de acasa", turneu national care va incepe pe 19 aprilie si se va finaliza la inceputul lunii iunie. La Botosani, concertul va avea loc pe data de 25 mai.

Spectacolul "Chemarea pasarii de acasa" va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.

"Este prima reprezentatie ce face parte dintr-un nou ciclu de restituiri culturale, de aceasta data, poetice, insa vor urma si altele, realizate pe baza lucrarilor altor poeti de seama", dezvaluie Pepino Popescu, presedintele Agentiei Vreau Bilet.
 
Cu doar doua zile inaintea concertului lui Tudor Gheorghe, la Botosani se va afla si Marius Hristescu, dirijorul care l-a insotit pe artist pe parcursul celor 10 ani de turnee cu "Anotimpurile". Cei doi s-au aflat ultima data la Botosani in februarie 2010, cu spectacolul "Stagiunea permanentelor frumuseti - Anotimpurile mele".

Pe 23 aprilie 2010, la ora 18.30, Marius Hristescu se va afla la pupitrul Filarmonicii botosanene, de unde va conduce concertul dedicat Zilei Orasului Botosani, spectacol care va beneficia de prezenta sopranei Diana Tugiu si a baritonului Sandor Balla.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
20

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
63

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
60

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...