Trupa Icarus, din Săveni, a obţinut Trofeul la Festivalul National de muzică folk "Nada Florilor" Falticeni

Trupa Icarus, din Săveni, a obţinut Trofeul la Festivalul National de muzică folk "Nada Florilor" Falticeni
Duminică seara a avut loc Gala Concursului  Național de Folk pentru Tineret "Nada Florilor", ediţia a II-a, eveniment desfăşurat la Centrul Cultural "Grigore Vasiliu Birlic" din Fălticeni.

Trofeul Festivalului a fost câştigat de Trupa Icarus, din Săveni.

În competiţie au mai intrat concurenţi din Suceava, Neamț, București, Dorohoi, Tulcea, Suceava, Bacău.

Juriul a fost format din artiști ai muzicii folk, președintele fiind folkistul Doru Stănculescu.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Pathos Cultural, Primăria Municipiului Fălticeni și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava."Fălticeniul, un oraș de suflet de care ne leagă și o diplomă de excelență primită anul trecut, este orașul care ne-a cucerit cu deplina sa armonie de simțire românească, cu trăirile autentice, cu frumusețile incomfundabile ale naturii dar și cu omenia și geniul creator al locuitorilor", spun cu bucurie cei doi băieţi din Trupa Icarus, Andrei Cicioc și Bogdan Pinghireac.

În urmă cu două săptămâni, Trupa Icarus, din Saveni, a obtinut şi Marele Premiu - Trofeul Festivalului, la Festivalul Castanilor de la Ploiesti.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
106

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
252

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
615

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...