Trofeul Festivalului International "Muzica pentru toti", castigat de Miruna Buza! Vezi lista castigatorilor! FOTO, VIDEO

Trofeul Festivalului International "Muzica pentru toti", castigat de Miruna Buza! Vezi lista castigatorilor! FOTO, VIDEO
Festivalul International "Muzica pentru toti" s-a incheiat, duminica seara, cu Gala Laureatilor. Dupa doua seri de concurs, juriul i-a premiat pe cei mai talentati interpreti.

Inainte de a incepe premierea propriu-zisa, copiii din Grupul "Cheia Sol" au oferit un moment magic si foarte emotionant, interpretand celebra piesa "We are the world", cantata pentru prima data in anul 1985 de vedetele din Statele Unite ale Americii.

La categoria de varsta 4-7 ani, Premiul 1 a fost obtinut de Gabriel Sobachi.

Amalia Hrom, Patricia Sovan si Alisia Fiodorov (R. Moldova) au obtinut Premiul 1 la categoria de varsta 8-10 ani.

La categoria de varsta de varsta 11-13 ani, Gabriel Nebunu (R. Moldova), Oana Tabultoc si Isabela Pamparau s-au clasat pe primul loc.

La ultima categoria de varsta, 14-18 ani, pe prima pozitie s-au situat Aleksandra Ionascu (Ucraina), Costinel Balan, Codruta Barariu, Diana Caldararu si Silviu Murariu.

Marele trofeul al festivalului finantat de Uniunea Europeana a fost obtinut de botosaneanca Miruna Buza, care a interpretat intr-un mod inedit piesa "Lie, ciocarlie".

Juriul acestui festival a fost format din ANDREI TUDOR, Presedintele juriului, CORNELIU MURESANU, NICHITA OLESEA, DANIEL BOGHIAN, IURIE LEVCIC si FLORIN FODOR.

Seara s-a incheiat cu o petrecere organizata la un hotel din Botosani, pentru ca dupa aproape o saptamana, "strainii" au devenit prieteni cu romanii, acesta fiind de fapt si scopul festivalului.

"Obiectivul principal al festivalului a fost sa creeze o legatura stransa intre cele trei tari: Romania, Moldova si Ucraina. Acest obiectiv a fost foarte bine conturat in cadrul festivalului, deoarece concurentii din cele trei tari s-au imprietenit si s-au simtit foarte bine in aceste zile petrecute impreuna. Au participat la activitati diverse si cel mai important este ca toti au fost castigatori. S-a facut selectia si pentru trupa internationala, iar in continuare urmeaza turneul in cele trei tari. Speram ca acest proiect sa se incheie foarte bine si la anul sa realizam festivalul pe cont propriu", a declarat prof. Oana Puscasu, presedintele Asociatiei "Cheia Sol" Botosani.

GALERIE FOTO:


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
194

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...

Accident pe contrasens: trei maşini avariate de un şofer băut

astăzi, 10:37
919

S-a întâmplat vineri, pe strada Săvenilor, cu sens unic, din municipiul Botoşani când tânărul a ales să circule pe contrasens, dinspre Împărat Traian spre Independen...

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi prezintă activitatea din ultimii doi ani

astăzi, 10:09
243

Consilierii judeţeni din opoziţie vor avea ocazia să afle ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean şi în instituţiile subordonate în ultimii doi ani, cu ocazia prezen...