Trofeul Festivalului International "Muzica pentru toti", castigat de Miruna Buza! Vezi lista castigatorilor! FOTO, VIDEO

Trofeul Festivalului International "Muzica pentru toti", castigat de Miruna Buza! Vezi lista castigatorilor! FOTO, VIDEO
Festivalul International "Muzica pentru toti" s-a incheiat, duminica seara, cu Gala Laureatilor. Dupa doua seri de concurs, juriul i-a premiat pe cei mai talentati interpreti.

Inainte de a incepe premierea propriu-zisa, copiii din Grupul "Cheia Sol" au oferit un moment magic si foarte emotionant, interpretand celebra piesa "We are the world", cantata pentru prima data in anul 1985 de vedetele din Statele Unite ale Americii.

La categoria de varsta 4-7 ani, Premiul 1 a fost obtinut de Gabriel Sobachi.

Amalia Hrom, Patricia Sovan si Alisia Fiodorov (R. Moldova) au obtinut Premiul 1 la categoria de varsta 8-10 ani.

La categoria de varsta de varsta 11-13 ani, Gabriel Nebunu (R. Moldova), Oana Tabultoc si Isabela Pamparau s-au clasat pe primul loc.

La ultima categoria de varsta, 14-18 ani, pe prima pozitie s-au situat Aleksandra Ionascu (Ucraina), Costinel Balan, Codruta Barariu, Diana Caldararu si Silviu Murariu.

Marele trofeul al festivalului finantat de Uniunea Europeana a fost obtinut de botosaneanca Miruna Buza, care a interpretat intr-un mod inedit piesa "Lie, ciocarlie".

Juriul acestui festival a fost format din ANDREI TUDOR, Presedintele juriului, CORNELIU MURESANU, NICHITA OLESEA, DANIEL BOGHIAN, IURIE LEVCIC si FLORIN FODOR.

Seara s-a incheiat cu o petrecere organizata la un hotel din Botosani, pentru ca dupa aproape o saptamana, "strainii" au devenit prieteni cu romanii, acesta fiind de fapt si scopul festivalului.

"Obiectivul principal al festivalului a fost sa creeze o legatura stransa intre cele trei tari: Romania, Moldova si Ucraina. Acest obiectiv a fost foarte bine conturat in cadrul festivalului, deoarece concurentii din cele trei tari s-au imprietenit si s-au simtit foarte bine in aceste zile petrecute impreuna. Au participat la activitati diverse si cel mai important este ca toti au fost castigatori. S-a facut selectia si pentru trupa internationala, iar in continuare urmeaza turneul in cele trei tari. Speram ca acest proiect sa se incheie foarte bine si la anul sa realizam festivalul pe cont propriu", a declarat prof. Oana Puscasu, presedintele Asociatiei "Cheia Sol" Botosani.

GALERIE FOTO:


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
201

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
591

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
339

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...