Tradiționalul concert de colinde al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei - "Bucuria Nașterii Domnului", sâmbătă, la Botoșani!

Tradiționalul concert de colinde al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei - "Bucuria Nașterii Domnului", sâmbătă, la Botoșani!

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 17.00, la Botoșani va avea loc tradiționalul concert de colinde "Bucuria Nașterii Domnului", al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, cu participarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

În acest an, în concertul care se va desfășura la Casa Sindicatelor vor evolua Corul „Amvonul” (Protopopiatul Săveni), Grupul vocal al Ansamblului folcloric „Stejărelul” (Protopopiatul Darabani), Corul cântăreţilor bisericeşti (Protopopiatul Botoşani), Grupul coral al Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Dorohoi (Protopopiatul Dorohoi), Grupul de colindători ai Asociaţiei Tineretul Ortodox Român (Protopopiatul Botoşani) și Grupul coral „Muguraşii” al Parohiei Vlădeni (Protopopiatul Botoşani).

Intrarea este liberă.

Grupul coral „Muguraşii” al Parohiei Vlădeni (Protopopiatul Botoşani) va fi prezent și la Iași, pe 14 decembrie, în cadrul concertului "Colinde la Centenar", organizat tot de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. Manifestarea de la Iași reunește coruri cu tradiţie bogată din ţinuturile Moldovei de Nord, din Bucovina, din partea de est a Moldovei şi din Moldova de peste Prut. Mugurașii de la Vlădeni vor cânta alături de Corul „Vocile primăverii” din Chişinău, Corul „Învierea” al ASCOR Iaşi, Corul „Arhanghelii” al ATOR Iaşi, Ceata de Medicinişti, Ansamblul „Plai de dor”, Vânători, Neamţ, şi Ansamblul folcloric „Fiii Putnei” al Parohiei „Naşterea Maicii Domnului”, Putna, Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident cu răniți la Podriga - FOTO

astăzi, 07:54
406

Accident rutier petrecut în această dimineață, soldat cu rănirea a trei persoane și avarierea mașinilor implicate, un microbuz care aparține Vămii și un autoturism izbindu-se frontal.&n...

VIDEO - Îl cinstim astăzi pe Sfântul Antonie cel Mare

astăzi, 07:24
64

Sfantul Antonie cel Mare a trait in secolul al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul viet...

Copil de un an transferat la Iași în stare gravă!

Miercuri, 16 Ianuarie 2019
1073

Copil în vârstă de un an trimis în stare gravă la Iași, cu arsuri de gradele I şi II pe 20% din suprafața corpului! Micuțul s-a opărit cu apa pe care mama o pusese l...