Traditii si obiceiuri pe strazile orasului! - FOTO

Traditii si obiceiuri pe strazile orasului! - FOTO
Zeci de botosaneni au iesit din case, in aceasta dimineata, pentru a se bucura de parada formatiilor participante la Festivalul de datini si obiceiuri!

Traseul stabilit este Bulevardul Mihai Eminescu (Casa Tineretului) - Pietonalul Unirii - Cuza Voda - Calea Nationala - Victoriei - oprire in Centrul Vechi, unde va avea loc un spectacol.

La cea de a 37-a editie a Festivalului "Din strabuni, din oameni buni", participa peste 20 de formatii, din Constanta, Sibiu, Bacau, Republica Moldova si din judetul Botosani. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
592

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
963

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
71

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...