Teatrul Vasilache deschide stagiunea cu spectacolul "Greierele si furnica"

Teatrul Vasilache deschide stagiunea cu spectacolul "Greierele si furnica"
Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache Botoşani deschide stagiunea 2013-2014 în data de 8 septembrie 2013.   

Duminică, cei mici sunt asteptati de la ora 11,00, dar şi de la ora 12,30, la  spectacolul "Greierele şi furnica".  

Regia şi scenariul - Marius Rogojinschi;

Scenografia - Mihai Pastramagiu;

Orchestraţie muzicală - Constantin Panaite;

Parodii muzicale - Cătălin Aruxandei   

Distribuţia: Anamaria Chelaru, Florin Iftode şi Claudiu Gălăţeanu  

Conceptul spectacolului "Greierele şi furnica", de Marius Rogojinschi, doreşte să transmită micilor şi tinerilor spectatori cum să determine şi sa învingă fricile care îi înconjoară.   

Cunoscuta fabulă "Greierele şi furnica" este tratată acum ca un spectacol de teatru şi scoate în relief atât frumuseţea  specifică  a anotimpurilor cât şi utilitatea lor în viaţa fiinţelor, aceasta evidenţiind ideea de te pregăti din timp pentru anotimpul greu al iernii.   

În timp ce furnica este un exemplu de înţelepciune şi hărnicie în acest sens, greierele este indiferent, trăind comod, de azi pe mâine, până când  va fi nevoit să suporte consecinţele acestor fapte.  

Preţ bilet 6 lei  

Biletele şi abonamentele pentru spectacolele  Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache"  pot fi achiziţionate de la agenţia teatrală, astfel:  de luni până vineri: 9,00 – 14,00;  duminică : 9,30 – 14,00 sau cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului la intrarea în sala de spectacole,  în limita locurilor disponibile.  

Informaţii şi rezervări  la tel.: 0756084651 / 0231514353 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
130

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
423

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...