Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" îşi deschide stagiunea!

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" îşi deschide stagiunea!
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" prezintă în deschiderea stagiunii 2012-2013 spectacolul "Povestea peştişorului de aur", dramatizare şi adaptare scenică de Marius Rogojinschi, regia artistică este semnată de Marius Rogojinschi, scenografia şi costumele Mihai Pastramagiu.

Din distribuţie fac parte actorii: Marius Rusu, Mihaela Ştempel, Claudiu Gălăţeanu, Dana Popa

Un pescar trăia împreună cu soţia sa la marginea unui lac. Sinceri sa fim pescarul nu prea avea noroc la pescuit, iar din cauza asta şi a sărăciei în care trăiau, nevasta lui era mereu nemulţumită şi-i făcea viaţa un chin. Bietul pescar era disperat. Dar într-o zi îi veni şi lui norocul: prinse un peşte fermecat care putea îndeplini oricare trei dorinţe ar fi fost ele. Era peştişorul de aur. Milos, la rugămintea peştişorului de a-i da drumul înapoi în apă, pescarul îi îndeplini dorinţa şi-l eliberă. Drept recunoştinţă peştişorul îi promise că-i va îndeplini trei dorinţe.

Aflând soţia pescarului de norocul ce dădu peste ei, îşi puse soţul să-i ceară peştişorului de aur să-i îndeplinească doar pentru ea cele trei dorinţe până când ajunse să trăiască într-un palat fiind regină, iar pe bietul pescar îl alungă în lumea largă, singur şi întristat.

Cum vor îndrepta peştişorul de aur şi pescarul toate nedreptăţile afurisitei de soţii veţi afla urmărind spectacolul "Povestea peştişorului de aur" de Aleksandr Sergheevici Puşkin, duminică,  9 septembrie 2012, de la orele 11 şi 12,30.

Rezervări la 0231514353 sau 0756084651
Informaţii suplimentare pe site-ul teatrului www.teatrulvasilache.ro

Preţ bilet 6 lei
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
221

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
107

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
49

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...