Teatru si muzica buna la Zilele Orasului Botosani

Teatru si muzica buna la Zilele Orasului Botosani
Bad Boys Blue,  Directia 5 si Zdob si Zdub sunt trupele invitate in acest an de municipalitate la Zilele Orasului Botosani! Evenimentul va marca sarbatoarea Sfantului Gheorghe, patronul spiritual al orasului, municipalitatea incheind, in vederea organizarii, un contract cu Tuborg, care se va ocupa de buna desfasurare a evenimentului, inclusiv de contractarea artistilor care vor incanta botosanenii, si anume Directia 5 si Zdob si Zdub.

Conform celor precizate de viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa, in acest an va fi invitata si o trupa de talie internationala, respectiv Bad Boys Blue, care va fi platita de municipalitate, dar din sponsorizari.

"Primaria plateste din sponsorizari suma de 8500 de lei pentru trupa Bad Boys Blue. Celalalte trupe vor fi platite de Tuborg, care organizeaza spectacolul", a precizat Catalin Alexa.

In cadrul evenimentelor incluse in cadrul Zilelor Orasului figureaza si spectacolul "O zi din viata lui Robinson Crusoe", in regia lui Marius Rogojinschi, o productie a Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani, spectacol pentru adulti a carui premiera a avut loc duminica seara. Botosanenii vor putea urmari acest spectacol pe 23 aprilie, la ora 18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor de care dispune sala institutiei de cultura. 

Actorii Teatrului Vasilache vor mai juca si pentru copii, pe scena amenajata la Monumentul 1907, spectacolul "Traistuta cu povesti", in regia lui Valentin Dobrescu, vineri dimineata.

Singura cheltuiala suportata de municipalitate, conform celor spuse de viceprimarul municipiului Botosani, vor fi traditionalele sarmale si vin care vor fi oferite botosanenilor dupa slujba de la Biserica "Sfantul Gheorghe" din municipiu.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
918

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
122

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...