„Tabăra din pridvorul satului”, unul dintre cele mai frumoase reportaje TV realizate în Botoșani în ultimul an!

„Tabăra din pridvorul satului”, unul dintre cele mai frumoase reportaje TV realizate în Botoșani în ultimul an!

S-a vorbit foarte puțin la finele acestei luni de „Tabăra din pridvorul satului”, care s-a desfăşurat la Călărași în partea a doua a lunii august.

În proiectul educațional şi spiritual derulat de Departamentul de Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iaşilor au fost angrenaţi peste 5000 de copii și 170 de voluntari, coordonaţi de părintele Mihail Siminciuc, iar în cadrul taberei de la Călărași Botoșani, timp de trei zile, în parohiile participante, s-au desfăşurat opt ateliere pe grupe de vârstă cu diferite activități specifice copiilor. La prânz, toţi participanţii, în general copii lipsiți de posibilități sau care au părinții plecați la muncă în afara granițelor României, şi, evident, voluntarii, au primit o masă caldă.

Proiectul „Tabăra din pridvorul satului” a fost premiat în cadrul Galei Naţionale de Voluntariat cu titlul de „Proiectul de voluntariat al anului 2018” la categoria „Tineret”, și, de asemenea, Federaţia VOLUM le-a acordat premiul pentru „Echipa de voluntari a anului 2018”. La Călărași, a avut loc 12 și 20 august 2019.

„Tabăra din pridvorul satului” a fost însă o ocazie și pentru doi jurnaliști de la Botoșani, respectiv Oana Filip și Ștefan Dragomir, pentru a realiza poate unul dintre cele mai frumoase reportaje TV din ultimul an, reportaj care s-a făcut într-o comună de pe raza județului.

"Posteritatea nu-ți aparține decât dacă fiul tău se joacă înaintea porții tale...", spun jurnaliștii în reportajul pe care vă invităm să îl urmăriți și aici.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect: Poliția rutieră va putea ridica mașinile parcate pe trotuare

astăzi, 15:45
271

Un proiect de lege înaintat de către deputatul USR Cătălin Drulă dorește schimbarea Codului Rutier, astfel încât să confere mai multă putere de acțiune poliției rutiere atun...

Și cu valiza la ușă, Dan Șlincu a cerut bani pentru primării de la Guvern

astăzi, 15:17
332

Aflat cu valiza la ușă, prefectul Dan Șlincu a folosit timpul rămas până la investirea noului prefect, Valentin Colbu, și a înaintat către Guvern un Proiect de Hotărâre de Gu...

Mercedes căutat de autoritățile din Belgia, descoperit de polițiștii de frontieră la un botoșănean

astăzi, 15:10
365

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Belgia, a cărui valoare se ridică la peste 35.000 lei.Luni, ...