„Tabăra din pridvorul satului”, unul dintre cele mai frumoase reportaje TV realizate în Botoșani în ultimul an!

„Tabăra din pridvorul satului”, unul dintre cele mai frumoase reportaje TV realizate în Botoșani în ultimul an!

S-a vorbit foarte puțin la finele acestei luni de „Tabăra din pridvorul satului”, care s-a desfăşurat la Călărași în partea a doua a lunii august.

În proiectul educațional şi spiritual derulat de Departamentul de Misiune pentru Tineret al Arhiepiscopiei Iaşilor au fost angrenaţi peste 5000 de copii și 170 de voluntari, coordonaţi de părintele Mihail Siminciuc, iar în cadrul taberei de la Călărași Botoșani, timp de trei zile, în parohiile participante, s-au desfăşurat opt ateliere pe grupe de vârstă cu diferite activități specifice copiilor. La prânz, toţi participanţii, în general copii lipsiți de posibilități sau care au părinții plecați la muncă în afara granițelor României, şi, evident, voluntarii, au primit o masă caldă.

Proiectul „Tabăra din pridvorul satului” a fost premiat în cadrul Galei Naţionale de Voluntariat cu titlul de „Proiectul de voluntariat al anului 2018” la categoria „Tineret”, și, de asemenea, Federaţia VOLUM le-a acordat premiul pentru „Echipa de voluntari a anului 2018”. La Călărași, a avut loc 12 și 20 august 2019.

„Tabăra din pridvorul satului” a fost însă o ocazie și pentru doi jurnaliști de la Botoșani, respectiv Oana Filip și Ștefan Dragomir, pentru a realiza poate unul dintre cele mai frumoase reportaje TV din ultimul an, reportaj care s-a făcut într-o comună de pe raza județului.

"Posteritatea nu-ți aparține decât dacă fiul tău se joacă înaintea porții tale...", spun jurnaliștii în reportajul pe care vă invităm să îl urmăriți și aici.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs organizat a patra oară pentru ocuparea unei funcții de șef, pe aproape 8000 de lei în mână

astăzi, 18:49
492

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează pentru a patra oară concursul de ocupare a postului de director al Biroului economic, de resurse umane, administrație și informati...

Kolesovs, nota 3 după evoluția dezastruoasă de aseară. Opt corigenți în tabăra Botoșaniului

astăzi, 18:31
136

Gazeta Sporturilor a publicat, în ediția de astăzi a ziarului tipărit, notele de după partida FC Botoșani - Chindia Târgoviște, terminat în 0-3. Acestea sunt dezastruoase pentr...

Segmente din două drumuri județene vor fi modernizate prin CNI. Până când se pot depune oferte:

astăzi, 18:13
273

Segmente din două drumuri județene vor fi consolidate și reabilitate, cu circa 26 de milioane de lei, buget fără TVA. Este vorba despre tronsonul Dumeni-Havârna și despre tronsonul Ro...